Aktualizovaná verzia Shazam 6.2.1 prináša rýchlejšie rozpoznávanie a zlepšené zdieľanie cez Twitter

Obľúbená aplikácia Shazam, s ktorou viete za pomoci vášho iOS zariadenia zistiť, akú pesničku práve počúvate napríklad v rádiu, dostala novú aktualizáciu. Verzia 6.2.1 prináša hneď niekoľko noviniek. Používateľov Twitteru určite poteší, že okrem možnosti tweetovať priamo zo Shazamu, si teraz môžete prehrávať aj ukážky hudby, ktorú takto tweetovali ostatní, priamo v Twitteri. Rozpoznávanie hudby je teraz rýchlejšie, čo platí obzvlášť pre staršie smartfóny iPhone 4 a 3GS. Okrem rýchlosti bolo zlepšené aj rozpoznávanie v zhoršených podmienkach.

Shazam je k dispozícii v univerzálnej verzii pre iPhone a iPad zadarmo v App Store.

komentáre
  1. SoundHound sa mi zdá lepší. Tieto novinky čo teraz Shazam updatoval už dávno SH má. Neviem sice či je vo free verzii SH nejak oklieštený ale u full verzii je oproti Shazamu lepší.

    0
    0
  2. to už bude ako s nero burning rom na PC kedysi. super soft, časom popridávali všetko možné, až to začalo byť nepoužitelným balastom :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.