Aktualizácia pre iMovie rozširuje zoznam kompatibilných Macov

Minimálne požiadavky pre iMovies 2013 doposiaľ vyžadovali grafickú kartu kompatibilnú s OpenCL, čo obmedzilo kompatibilitu najmä na starších Macoch. Apple však teraz vydal aktualizáciu, vďaka ktorej už iMovie nepotrebuje grafickú kartu s OpenCL. Po novom tak môžete iMovie 2013 nainštalovať a používať na akomkoľvek Macu, na ktorom máte OS X Mavericks. Najnovšiu verziu iMovie si môžete v Mac App Store kúpiť za 13,99 EUR, k novým Macom a pre majiteľov predchádzajúcich verzií je k dispozícii zadarmo.

komentárov
  1. predchadzajucu verziu mal snad kazdy, kedze iLife bol automaticky pre vsetkych a nove Maci to maju tiez.. kto potom za to plati tych 14 eciek??

    0
    0
  2. Akú predchádzajúcu verziu musím mať? Mám iLife’09, ale ani iPhoto, ani iMovie nové nemám :( iMovie ma nezaujíma, ale iPhoto som chcel nové, ale akosi stále nič, pritom vždy píšete, že stačí mať staršiu verziu. Tak od ktorej to platí?

    0
    0
  3. Vyzerá to super… Používam imovie 09 doť často a imovie 13 využijem určite ešte viac… Škoda že mi môj macbook pro 2010 neutiahne final cut pro x… tam by som sa s videami vyhral omnoho viac… Takže toto je okresaná a omnoho lacnejšia alternatíva ;) Som spokojný…

    0
    0
  4. Ja mám MBP 2011 (early) s už predinštalovaným iLife balíkom, ale aj pre iMovie, aj iPhoto si to pýta zaplatiť… Má niekto rovnakú, či podobnú skúsenosť?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.