Ako by mohol vyzerať plochší dizajn iOS 7 v praxi? Pozrite si ďalšie konceptové video

Podľa najnovších špekulácií by Jony Ive mal mať na svedomí prvý výrazný redizajn iOS od prvej generácie iPhonu. iOS 7 by sa tak malo zbaviť materiálov zo „skutočného sveta“ a dizajn by mal byť veľmi „plochý“. Pod týmito popismi si však iste každý predstaví niečo iné. Na internete už vzniklo množstvo konceptových návrhov, v ktorých rôzni dizajnéri ukazujú, čo si pod novým dizajnom predstavujú. Jedno z takých, od SimplyZesty, máte možnosť vidieť aj nižšie.

Aké zmeny by ste v iOS 7 najradšej videli vy?

komentárov
  1. Netrufnu si na radikalnejsiu zmenu, zakaznik apple uz 6 rokov robi na iPhone vsetko rovnako. Bude to lahky facelift, skin s moznostou prepnut do stareho zobrazenia. Cize necakajte zazraky, budete zase sklamani…ako to zacina byt pri keynote pomaly pravidlo.

    0
    0
  2. fuj fuj fuj fuj fuj, nechcem ziadnu hybridnu kopiu windowsu 8 a špatneho androida… hlavne kopirovat OS ktore povodne kopirovali apple … fail

    0
    0
  3. Toto nemyslia vazne hadam , s androidom si mozu potom podat ruky . Inovacie v hornej liste a v notifikaciach mozu byt ale redizajn vsetkeho co nam vlastne pripomina ze drzime v ruke iphone a nie android , veru dufam ze si to pred ozaj dvakrat rozmyslia

    0
    0
  4. Boze, (niektori) ludia rozmyslate aspon trochu? Proste je to jedna z miliona vizualizacii od nejakeho studia. A vy sa tu uz tvarite ze zajtra na to budete musiet vsetci povinne prejst.

    0
    0
  5. Vzdy mame moznost ostat na iOS6, ak sa nam nebude pacit 7micka. Niektore funkcie ohladne multitaskingu a zobrazovania beziacich applikacii, by bola dobra, ale toto video, nie dakujem :(

    0
    0
  6. “NO WAY”
    take niečo by nikdy nevypustili, nic proti tomu co to video vytvoril ale mohol sa viac posnaziť mozno by vytrieskal viac pozretí, ale s týmto? :-D :-D :-D

    0
    0
  7. Někdo si chvíli hraje s 3D studiem, pak to šoupne na web a další spousta lidí pak o tom plamenně diskutuje, co se jim na tom líbí a co ne a co by Apple měl nebo neměl dělat. Přitom si jenom někdo doma hrál. Chápu lidi co to dělají, baví je to. Chápu lidi co se na to podívají, zajímá je to. Nechápu ale proč se o tom diskutuje jako by to měla být pravda.

    0
    0
  8. Ja len pre istotu pretože dosť komentárov tu tak nevyzerá. TOTO JE LEN CONCEPT VIDEO ČO ZNAMENÁ, ŽE JE TO JEDNO Z DESIATOK TAKÝCHTO VIDEIÍ OD ĽUDÍ, KTORÍ PO VÄČŠINE TAM NEVYMYSLIA NIČ NOVÉ, NULOVÁ KREATIVITA. TOTO VIDEO NIE JE OD APPLE! ;)

    0
    0
  9. Nehnevajte sa, ale tu je humus, to uz by nebolo iOs. Ak by prislo nieco podobne, nedal by som si to do svojho ipadu ani za svet. Pripada mi to lacno a pozliepane z androidu a windowsu.

    0
    0
  10. takto ios urcite nebude vyzerat.
    Jony zjednoti farby a odstrani textury, to bude cely revamp. Max. prida moznost zmenit farbu UI, ako napr pri jailbreaku umoznuje tweak Accentify.

    0
    0
  11. Laado: jak co to tu robi? Uz len z komentarov vidis ze to je diskutovane téma, je to aktuálne a týka sa to Apple. Čo ti vadí že to tu je…?

    0
    0
  12. @EdDy: Nevadi mi to, len si myslim ze je to zbytocne. Cele mi to pride len akoze. Nechapem tento system: Niekto vypusti spravu o tom, ze Apple sa chysta zmenit design (myslim ze doslo k zamene ludi v Apple zodpovednych za design iOS), a hned sa na to robia fantasmagorie, ako by to mohlo vypadat. Zbytocne sa produkuju nazory, myslienky o tom. Ba dokonca aj “hadky”, kto bude mat nakoniec pravdu. Niektori ludia vo svojich reakciach pomaly odsudzuju Apple, … a pritom samotny Apple este nic realne nevypustil do sveta. Nieco na styl jedneho vtipu: V rodine otec poda tiket na lotto a vsetci sa bavia co s vyhrou. Dohodnu sa na tom ze to bude nove auto, ale cela rodina sa nakoniec dohada na tom, kde bude kto sediet. :DD

    0
    0
  13. Ja si rozhodne myslim ze nech te dizajm bude uz aky chce bude zase nadcasovi ked si to tak zoberiete ios ma uz 6 rokov v podstate nezmeneny dizajn a apple ma aj tak ma astornomicke predaje cim to bude? Podla mna aj keby tam bolo s prepacenim hov*o cez celu obrazovku apple to vychyta tak ze sa to bude vsetkym pacit

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.