AirPort Extreme má vyhradený priestor na disk, konektory však chýbajú

Aj keď hlavná pozornosť bola na WWDC 2013 venovaná softvéru, Apple počas úvodnej prezentácie predstavil aj nové verzie svojich sieťových zariadení AirPort Extreme a Time Capsule. Obidve novinky prinášajú podporu Wi-Fi štandardu 802.11ac a nový vertikálny dizajn, v ktorom je ukrytých šesť antén (predchádzajúca generácia mala 3). Vertikálny dizajn bol zrejme zvolený kvôli zlepšeniu dosahu signálu.

AirPort Extreme aj AirPort Time Capsule sú dizajnovo totožné, a tak nie je veľkým prekvapením, že v AirPort Extreme ostalo voľné miesto, ktoré v AirPort Time Capsule vypĺňa disk na zálohovanie. Potvrdili to stránky iFixit, ktoré už spomínané zariadenia rozobrali.

Ak vám napadlo, že pôjde o lacnú a jednoduchú cestu, ako si z AirPort Extreme vyrobiť Time Capsule, sklameme vás. Priestor pre disk tu síce je, no konektory k nemu chýbajú. Šance na jednoduchú domácu úpravu sú tak nízke.

AirPort Extreme Time Capsule 2013
komentár
  1. Myslim ze by bylo dobre zjistit a zverejnit zda jsou stejne zakladni desky. Pokud an je jen otazkou casu kdy s tim nekdo prijde …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.