AgileBits aktualizovali 1Password pre iOS na verziu 4.2

Používatelia obľúbeného manažéra hesiel pre iOS, 1Password, majú k dispozícii novú verziu 4.2. Tá prináša hneď niekoľko zlepšení a zmien, ktoré ešte zlepšia používanie tejto aplikácie. V prvom rade sa zmeny dotýkajú integrovaného prehliadača, ktorý umožňuje vytváranie záložiek s automatickým prihlasovaním, generáciu silných hesiel a ďalšie zlepšenia. Zmeny sa dotkli aj dostupných nastavení pre 1Browser. Nové možnosti zdieľania umožnia zdieľať položky cez správy či e-maily, prípadne pridávať zdieľané položky priamo do 1Password cez odkaz „Add to 1Password“. Aktualizácia je dostupná zadarmo, ak ešte 1Password pre iOS nemáte, môžete si túto aplikáciu kúpiť za 15,99 EUR.

komentáre
  1. Prachy za to chtěj celkem nehorázný, ale je to báječně fungující soft. Přiznám se, že než novou verzi pro ios, bych ocenil, kdyby upgradovali verzi pro maca. Ta nepodpora iCloudu je ostuda.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.