Venus – vysnívaná jachta Steva Jobsa bola pokrstená

Francúzsky dizajnér Philippe Starck a holandský lodný staviteľ Feadship spoločne pracovali na jachte vytvorenej na mieru podľa predstáv Steva Jobsa. Ten s nimi na tomto projekte spolupracoval od roku 2009, o čom sa môžete dočítať aj v jeho životopise. Bohužiaľ, krstu tejto unikátnej jachty s názvom Venus a jej prvej plavby po mori sa už nedožil, a tak sa jej zúčastnila len Jobsova rodina – vdova Laurene Powell Jobs a jej tri deti. Jachta má dĺžku až 80 metrov a v kapitánskej kajute samozrejme nechýba sedem 27″ iMacov určených na kontrolu rôznych parametrov lode.

Jobsova jachta Venus

komentárov
  1. Ako houseboat nie zlé, ako “jachta” tragédia. Ešte že dizajn Apple produktov nemal na starosti Steve Jobs, ale Jonathan Eve. :-)

    0
    0
  2. @majdy, martens
    hnusne su na nej proporcie, ktore patria skor parniku, ako elegantnej jachte, nehovoriac o tych dalsich palubach, co skor pasuju k nejakej rakosnickej dzunke.
    naozaj si takto nepredstavujem nieco elegantne. je mi jedno, ze to robil starck, ktory ma aj pekne veci. jednoducho je to ohavne.
    vyzera to jak zehlicka na vode.

    0
    0
  3. No zehlicka je pravy nazov :)))) ako americky raketoplan je lietajuca tehla :) to nevadi tomu ze aj tak to funguje …. svojskym sposobom je krasna ale podla mnaje prilis velka pre hocktoreho slovaka :)))) nam stacia vodne bicykle aj to je na nase ega niekedy az prilis sami zda :))))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť