Tretí iPad: Prvé slovenské fotografie

Tretia generácia iPadu sa v USA a deviatich ďalších krajinách začala predávať už v piatok. Prví záujemcovia sa z neho tak už teraz môžu doma tešiť, synchronizovať a skúšať. Medzi šťastlivcami je aj Róbert Mindžák z firmy Monogram Interactive, s ktorým sme vlani priniesli interview.

S MacBlogom sa teraz exkluzívne podelil o prvé fotografie nového iPadu tretej generácie. Ako prvé si na nich všimnete, že nový retina displej s dvojnásobným rozlíšením tvorí naozaj veľký rozdiel v čitateľnosti textu, čo obzvlášť platí pre diakritický jazyk. Kliknutím môžete fotografie zväčšiť.

/files/pictures/i­pad3monogram/i­pad02.jpg .(Nový iPad 3) *]:/files/pic­tures/ipad3mo­nogram/large/i­pad02.jpg

Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
Nový iPad 3
komentárov
  1. fotky nie su otocene hore hlavou. Akurat Safari ma dlho neopravenu chybu a kasle na informacie o natoceni telefonu z EXIF tagov…

    Otvorte to napr. v Chrome a bude to oK

    0
    0
  2. tak opravujem, robi to aj v Chrome aj Firefoxe. Dotycnemu asi fotku otacalo prave kvoli EXIF v Preview tak ich otocil opacne :)

    0
    0
  3. Kdyz uz to tak kde kdo foti, mne by docela zajimalo, jestli nema nahodou novy iPad take problem s prosvitanim podsvetleni displeje na cerne plose .. zatim jsem o tom nic necetl, ze by se na to nkdo zameril, pritom je to docela dulezite.

    0
    0
  4. Prečo sú to fotografie a nie print screeny?
    Dali by sa dať nejaké obrázky zosnímané priamo ipadom?
    (home but+pow but)

    0
    0
  5. Myslíte si že 16g verzia bude stacit? aplikacie a hry na novy ipad budu predpokladam o niečo väččie ako doteraz ale do ipadov sa nevyznam tak nwm.. mohli by ste mi povedat kolko zabera taka bezna hra na ipad?

    0
    0
  6. chlapi a oplati sa kupovat ipad 3G, alebo je postacujuce s wifi? co pouzivate vy? mam sim kartu s datami na iphone, ale neviem ci ma zmysel kupovat dalsie “data” kvoli ipadu..?

    0
    0
  7. @Oszki:
    je este jeden rozdiel medzi modelom z WiFi a 3G a len z WiFi. GPS ma len 3G model (GPS a 3G su totiz v jednom chipe).
    Takze ak nepotrebujes ani GPS je pre teba vhodny WiFi model.

    0
    0
  8. New iPad 16 GB Wifi by mala stat 479€ a pstatne o 100 € drahsie ked sa memilim. A ja uz sa nemozem dockat na piatok hnet o 9:00 hod budem stat pred obchodom a kupim si New iPad 32 gb Wifi a smartcower.Snat ho v Trnave budu piatok mat

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť