Slovenskí operátori zatiaľ iPad predávať nebudú

Už zajtra sa začne na Slovensku a v Česku predaj iPadu tretej generácie. V svojej ponuke ho budú mať všetci predajcovia Apple Premium Reseller či internetový obchod Alza.cz. Slovenskí mobilní operátori ho ale narozdiel od svojich zahraničných konkurentov do ponuky nezaradia.

Operátori odkazujú, že nový tablet by do regálov vyložili veľmi radi, ale nateraz sa to nepodarilo. Je možné, že neskôr sa situácia zmení. „Máme záujem o uvedenie nového iPadu, ale až na základe rozhodnutia spoločnosti Apple budeme môcť novinku zaradiť do akciovej ponuky,“ hovorí za Telekom Michal Korec.

„Radi by sme iPad zaradili do našej ponuky akonáhle to bude možné. To, či k tomu dôjde, a kedy, však závisí aj od rokovaní so spoločnosťou Apple,“ znie takmer totožná odpoveď Alexandry Piskunovej zo spoločnosti Orange. Ani O2 ho zatiaľ predávať nebude. „O zmene v ponuke budeme našich zákazníkov samozrejme včas informovať,“ hovorí Martina Jamrichová.

komentáre
  1. Na SR este taktiez Datart…ale zaujimave je ze vsetci ho zacinaju predavat od 10:00… to bude zrejme v nejakej zmluve ci?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť