Samsung využíva chyby v Apple mapách na marketing Galaxy SIII

Tim Cook sa síce ospravedlnil za nedostatky v mapách od Apple, no napriek tomu sa spoločnosti poriadne vypomstili. Po sťažnostiach nespokojných používateľov sa situácia vygradovala, keď austrálska polícia vyslovene obyvateľstvo varovala pred používaním máp od Apple. Čo je pre Apple krízovou záležitosťou, ktorá viedla aj k personálnym zmenám, je pre konkurenciu zlatou baňou.

Zdroj: CnetPrvým, kto využíva problémy Applu, nie je nikto iný ako Samsung. Ten v Austrálii spustil novú kampaň, ktorá naráža práve na Apple mapy. Jej súčasťou je zablatený biely džíp s turistickou výbavou v Sydney, pred ktorým je transparent s jednoduchou správou: „Ups, mal si kúpiť Samsung Galaxy SIII. Získajte navigáciu, ktorej môžete veriť.“

Samsung Galaxy SIII Apple antikampaň

Zdroj: Cnet

komentárov
  1. Zaujimave ze ked uz akoze tazia z chyb v mapach Apple tak na SamSunt-e bezi Navigon a nie mapy od SamSuntu. A ako vsetci vieme navigon bol na iOS skor ako na androide.

    0
    0
  2. Znova sa prejavila nulová kreativita Samsungu a tiez ich velka ubohost. Takto to vyzera ked nemate nic lakave vo vasom produkte co by ho predalo.

    0
    0
  3. No co vravite na novu Google Maps aplikaciu? sa mi zda o dost pomalsia nez riginal v iOS5, asi to je html a nie nativna app. A interface tiez taky divny.

    0
    0
  4. Mam rad vtipne reklamy a nahodou aj tato ma celkom pobavila, no napriek tomu si myslim, ze vyuzivat na vlastnu propagaciu chyby ostatnych nie je najstastnejsi krok. Chyby robi kazdy a raz sa im to moze skaredo vratit. Koniec koncov len nedavno sa dal spravit na vsetkych telefonoch od Samsungu, ktore vyuzivaju TouchWiz (vratane Galaxy S3) factory reset cez obycajnu SMS, mail alebo NFC :) Prist o vsetky svoje data asi viac naserie ako nekvalitna navigacia, hlavne ked ta v reklame + mnoho dalsich je dostupnych aj na iOS :)

    0
    0
  5. Samsung plne ukazal, co je vlastne zac. Firma, ktora bez napadov druhych by asi vyrabala nejake smiesnosti. Vie mi niekto povedat, co je povodny produkt Samsungu, ktory od zakladu vytvoril`a uviedol na trh? Myslim nieco na sposob Walkman Sony alebo nieco podobne? Co je to za firma ? Brrrrr…..

    0
    0
  6. Ja používam mapy od Applu a ešte ma to nenaviedlo zle. Vždy presne trafili ulicu, mesto. Odskúšané v Česku, na strednom Slovensku, ale hlavne v Bratislave. Keby o tom nepísali na internete, ani neviem.

    0
    0
  7. vsetci tu komentujete aky je samsung ubohy.. ja by som si s3 nekupil.. ale nebavi ma citat tieto vase komentare kde ho zosmiesnujete. v tej reklame nikde nie je spomenute slovo Apple a pritom si za to Apple moze uuuplne sam. Preslo kolko dni od vydania map a nic sa vlastne nezlepsilo len goole musel po nich v uvodzovkach zaplatat diery.. co je taky trapas ze az a to je vam jedno lebo vsade mate jablko a to vam staci.. ja som z apple uz dost sklamany. a verte ze najnovsie pojde aj OS a iOS hodne dole vodou a na to sa mozete s uplnou istotou pripravit. takze tak..

    0
    0
  8. Aj napriek tomu, ze denno denne pouzivam apple produkty, som rad, ze som sa nestal sucastou tohto mozgov vymyvacskeho nabozenstva. Niektore tie komentare su tu fakt na smiech. Staviate sa na zadne, jak keby niekto zosmiesnuje vase manzelky…

    0
    0
  9. Samsung si nech najprv pozameta za svojim prahom.Samsung jedna najvacsia podrazacka firma.Co sa aj uz jejvypomstilo.Ked dostala pokutu od EU komisie za LCD televizory ked vytvorila kartelovu dohodu s inymi vyrobcami.Umelo drzali cenu LCD tv.Takze tak to sa robi biznis vsak Samsung?! V zivote si nekupim od nich produkt.

    0
    0
  10. ale na druhej strane je chyba applu ze vypustil nieco taketo…
    mali to poriadne testnut a nie hrrr hrrr ios6 s novymi mapami

    0
    0
  11. Uni: Na to si asi treba zvyknut – ci uz pridem sem, alebo na nejaky android-like server (svetandroida.cz a ine), vzdy sa tam vyroji kopa fanboyov, ktori zbozstuju nieco take obycajne, ako je spotrebna elektronika (kam mobilny telefon rozhodne patri)…

    0
    0
  12. Redakce, prosím vás, dřív než něco uveřejníte, zkontrolujte si pravost informací. Článek ohledně varování k používání map v Austrálii je třeba si přečíst v originále, ne v originální reprodukci českých novinářů.

    Bože (ty český aj slovenský).

    0
    0
  13. Baj d’vej dostaval som dom pred rokom v novo vytvorenej lokalite. Pri iOS6 som bol prekvapeny ze moj haus tam uz je. Ani pri novych Guuugl mapach tam je este stale roľa.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť