Samsung pokračuje v reklamnej kampani The Next Big Thing

Posmešné reklamy Samsungu sa dočkali svojho ďalšieho pokračovania. Nový snímok s názvom Thing Called Love propaguje smartfón Samsung Galaxy Note. Účinkujú v ňom známe postavy čakajúce v dlhom rade na nový iPhone. Po tom ako uvidia Galaxy Note sa „obrátia“ od viery v Apple a muzikálovým štýlom to dajú najavo. Vyznávať Apple ostane len „kreatívny“ barman s dlhými vlasmi. Reklama bola odvysielaná počas včerajšieho Super Bowlu.

Ku kontroverzným reklamám sa vyjadrila aj hlava marketingu kórejskej spoločnosti – Younghee Lee. V rozhovore na CES 2012 povedala, že kampaňou mieri priamo na Apple. Nečakané. Podľa nej sú v USA všetci posadnutí Applom a je čas získať ich pozornosť pre vlastné produkty. Všetky predošlé časti reklamnej kampane The Next Big Thing sme uviedli v článku Samsung prináša ďalšie reklamy napádajúce Apple. Viac sa môžete dozvedieť aj na Facebookovej stránke Samsung Mobile USA.

komentárov
  1. akurat som to videl, samsungy ma stale neoslovili – vela moznosti malo praktickych, a drzat v ruke 4,6-5 palcovy mobil ????? ti prasi ??, ved to je nepohodlne ta zena na videu – ledva jej mobil vosiel do ruky cas: 1:05,
    samsung nikdy nebude mat na apple

    0
    0
  2. Už sa mi to nepáči. Konkurencia je potrebná, ale tieto posledné reklami od Samsungu sú už pomali nechutné. Veď polovica reklami je o tom, ako ohovárať konkurenciu.

    0
    0
  3. Hehe ajtak ich takouto cenou neziskaju. Ale na putanie pozornosti je to dobry sposob akoupozornit. Ale korejci nepoznaju nedno prislovie : dobre zbozie sa predava samo !

    0
    0
  4. Apple by uz konecne mali vydat novy telefon a novy SW.
    Jak tak pozeram na reklamu Samsungu, uz dlhsiu dobu nemaju co okopirovat, cize stracaju svoju osvedcenu invenciu…

    0
    0
  5. Rekl bych, ze nejvice posedly Applem je prave Samsung: viz kopirovani designu …a v podstate i v pozadi techto reklam je znat vliv “I’m Mac & I’m PC, nezda se vam?

    0
    0
  6. nuz vsak pockajte ked pride iphone so 4 palcami displayom potom vsetci budete rozpravat ze je to uplne perfektne padnuce do ruky. tie reklamy su nahodou vtipne …. vtipnejsie nez im mac and iam pc :)

    0
    0
  7. Pamatam sa na casy, ked som mal telefon s perom. A pamatam sa tiez aj na to, ze bolo asi tak potrebne, ako otlak na nohe! BTW tieto reklamy nikdy nepresvedcia nikoho kto ma alebo chce iPhone, aby si kupil Samsung. Skor mi to pride ako pokus o zosmiesnovanie zo zavisti, pretoze uz vynalozili neskutocne usilie a peniaze a ten Apple ide stale ako raketa hore. To naserie…

    0
    0
  8. d_rc: :-D :-D :-D :-D tak to si trafil teda… parada! co je dobre, sa predava samo, ako to uz zaznelo.. a reklamu si to tiez robi samo.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť