Reklama na nový MacBook Pro 13″

Apple na YouTutube zverejnil reklamu na nový 13″ MacBook Pro s Retina displejom. Pôsobí veľmi príjemne, pretože predstavuje široké možnosti, ktoré MacBook umožňuje a nepotrebuje na to viac ako dve vety. Profesionálnu prácu s Final Cut Pro alebo Aperture, ako aj bežné vybavovanie emailov a surfovanie po internete. „Introducing the new 13“ MacBook Pro with the stunning Retina display. For the pro in all of us.”

komentárov
  1. No nevim nevim… jestli to zrovna ta integrovana grafika, ktera se tam dává už pár let zpátky utáhne i s retinou. Čekal jsem v tomhle ohledu trochu víc, proto raději ještě vydržím s pět let starým MB White a snad v další verzi už dostane trochu důstojnější grafiku. Neříkám, že v MB Air ta grafika šlape špatně, ale retina si přece jen veme trochu více…

    0
    0
  2. Nemyslím si, že by neutáhla… ale na druhou stranu lowendový notebook od Apple (MB Air) má stejnou grafiku jako highendový notebook (MBP). Když už je tam takový rozdíl ceny a MBP má objektivně mnohem větší rozlišení displaye, tak se myslím, vcelku oprávněně obávám, jestli rychlost, odezva a spotřeba bude na lepší úrovni oproti Airu.
    A pro rejpaly, nemyslím si, že Air je lowendový notebook, ale celkově pro Apple je to ten nejslabší, který mají v nabídce, naopak MBP nejsilnější. Proto to srovnání.
    Čekal jsem prostě trochu více od MBP s Retinou. Objektivně, ta grafika je prostě už starší, ale stále pohání nejnovější stroje. Asi trochu naivně jsem čekal, že když už se Intel s NVidií dohodl a pustil licenci, tak že se do MBP vrátí integrované karty právě od NVidie. Ve srovnání s nimi, je Intel opravdu lowend…

    0
    0
  3. Frankie: tá grafika nieje staršia, tá grafika je na trhu snáď polrok a má ju aj 15″ Retina MBP, akurát ten je väčší a tak má aj sekundárnu grafiku. Do 13″ sa nezmestila zrejme, aj keď som tiež čakal že to nejak vymakajú a nenechajú v retine len HD4000, no utiahnúť to utiahne v pohode o to sa naozaj neboj a s veľkou rezervou. Jedine tak novšie hry si nepustíš na plných.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť