Od júna budú mať zamestnanci Applu zľavu 500 USD na Macy a 250 USD na iPady

Včera sa zhromaždili zamestnanci Applu v posluchárni Town Hall v sídle spoločnosti v Cupertine. Stalo sa tak po tom, ako ich v utorok Tim Cook pozval emailom na stretnutie o napredovaní firmy v roku 2012. V správe im okrem toho poďakoval za úspešný štart do nového roku a uvedenie upgradu pre iBooks a iTunes U.

Na stretnutí sa riešili úspechy Applu za posledné obdobie a všetkým zamestnancom boli za to navrhnuté patričné odmeny. Od júna budú mať možnosť si zadovážiť iPad o 250 dolárov alebo niektorý Mac o 500 dolárov lacnejšie. Zľavy sa netýkajú Macu mini, môžu sa uplatniť raz za tri roky a platia len pre zamestnancov, pracujúcich vo firme viac ako 90 dní.

komentárov
  1. Suhlasim, uplne zbytocny prispevok. Mna by tiez skor zaujimal napr. postoj applu voci neludskym pracovnym podmienkam firmy foxconn, ktora je jednym z jeho klucovych dodavatelov. Podla hospodarskych vysledkov za posledny 1/4 rok mu mafianske podmienky, vykoristovanie a detska praca v cinskych firmach iba vyhovuju. Vdaka nim totiz dokaze na trh dodat este viac iphonov/ipadov a vygenerovat este viac zisku ako kedykolvek v historii…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.