Očakávaný Apple Event v New Yorku sa bude konať 19. januára

Na budúci štvrtok sa v New York City uskutoční Education Announcement, hostený Applom. Podľa The Loop, Apple odoslalo niekoľkým zástupcom médií pozvánky na udalosť súvisiacu so vzdelávaním. Bude sa konať v Guggenheim Museum o 16:00 nášho času. The Loop sľubuje priebežné aktualizovanie správ z eventu. Pravdepodobne tu budú predstavené digitálne učebnice pre iPad alebo nový obsah pre iTunes U. Medzi hlavnými rečníkmi sa objaví Eddy Cue, šéf tímov iTunes Store, iBookstore a iAd platformy. Podľa MacRumors sa má jednať o malú udalosť kapacitne, ale veľkú svojím obsahom.

Steve Jobs sa v posledných mesiacoch svojho života okrem iného sústredil aj na to, ako by iPad mohol nahradiť študentské tašky s ťažkými a neekologickými učebnicami. Budúcotýždňová prezentácia ukončí dohady súvisiace s týmto projektom.

komentárov
  1. iPad ako školská a študentská pomôcka má potenciál, som zvedavý, čo na evente predstavia. Každopádne iPadu vo vzdelávacom systéme držím palce.

    btw. článok venovaný práve zavádzaniu technológii do školského systému (“Máme slona v obýváku?”) – http://cl.ly/2a2Q1i11390K3y2b3w2T

    0
    0
  2. V jednoduchosti je krasa. Dokonale graficke spracovanie pozvanky…Uplne jednoduchy napad, ale prevedenie genialne. Staci len par indicii a clovek okamzite pochopi o com je rec….APPLE = BIG APPLE = NEW YORK…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
Phil Schiller
pokračovanie článku

Phil Schiller nastupuje do dozornej rady OpenAI

Apple a OpenAI už skôr oznámili, že spoločnosti si nebudú navzájom nič platiť za to, že iOS 18 a macOS Sequioa ponúknu čiastočnú integráciu ChatGPT do svojho inteligenčného rozhrania. No zadarmo to predsa len nebude.