Microsoft Word 2010 pre začiatočníkov – bezplatná slovenská kniha pre iOS zariadenia

Microsoft Word 2010 je jedným z najpoužívanejších textových editorov a práci s ním sa väčšina z nás vo svojom živote nevyhne. Napriek tomu, že na Macu existujú aj jednoduchšie a pre mnohých aj lepšie alternatívy, v niektorých situáciách Word iný softvér nenahradí. Písať v ňom síce zvládne každý, no využívať všetky jeho funkcie dokáže málokto. Microsoft nám prácu neuľahčuje ani tým, že rád mení dizajn a rozmiestnenie kľúčových prvkov tak, aby bolo hľadanie ešte náročnejšie. Zmätení používatelia tak neraz musia v kníhkupectvách siahnuť po rôznych príručkách, ktoré stoja nemalé peniaze.

Pozitívnou správou je novinka od Allycomu – Microsoft Word 2010 pre začiatočníkov. Ide o slovenskú knihu venovanú základným ovládacím prvkom aplikácie Microsoft Word 2010, ktorá je určená začiatočníkom a berie do úvahy aj prechod z predošlej verzie Wordu. Táto kniha je prvou zo série a pôvodne slúžila ako doplnok k výukovému kurzu s výkladom lektora. Teraz je v iBookstore dostupná úplne zadarmo. Čítať ju môžete len cez iBooks 2 na iPade s iOS 5 a novším.

komentárov
  1. To sice super a mile, ale radsej by konecne mali priniest plnu lokalizaciu MS OFFICE pre mac do slovenciny, alebo aspon skutocnu kontrolu slovenskej gramatiky.

    0
    0
  2. Celá kniha je jedna veľká reklama. Nie je dôvod si ju sťahovať, žiadna ale naozaj žiadna použiteľnosť. Ak o niečom píšete je lepšie si to najskôr pozrieť alebo napísať že sa jedná o PR článok.

    0
    0
  3. Vazeny p.Milosko,

    nemozem s vami suhlasit nakolko material sa pouziva na realne skolenia. Je zamerany na microsoft word 2010 pre windows a obsahuje iba uplne zaklady. Je prvym s pripravovanych materialov, ktore su podstatne rosiahlejsie a niektore s nich su uz teraz v schvalovacom procese Apple. Ano kniha je bezplatna a ano obsahuje prve dve strany s reklamnou informaciou.

    0
    0
  4. Bolo by tiez fajn keby im SW na macu chodil aspon tak dobre ako na windows. Lebo zatial tomu tak ani nahodov nie je.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.