Editor Coda prichádza v novej verzii

Coda, obľúbený editor pre webových vývojárov, prichádza updatovaná v novom šate a s mladším súrodencom Diet Coda pre iPad. Obe aplikácie budú dostupné od štvrtku 24. mája a prinášajú zaujímavé novinky.

Coda 2 sa stala obľúbeným editorom hlavne kvôli jednoduchosti a širokej škále funkcií pre webárov. V novej verzii prináša upravené rozhranie alebo integrovaný iCloud. Za zmienku stojí aj podpora automatického dopĺňania nielen defaultných, ale aj používateľských funkcií a premenných alebo vstavaný MySQL editor. Diet Coda poskytne unikátne funkcie pre úpravu rozrobených projektov na iPade. Vďaka synchronizácii AirPreview s Mac verziou Cody uvidíte všetky zmeny live priamo na iPade.

Prichádza Coda 2. Zdroj: panic.com.

Coda 2 bude dostupná cez Mac App Store za 75 USD. Prvých 24 hodín bude v akcii za 45 USD. Diet Coda pre iPad bude stáť 9,99 USD. Viac informácií najdete na stránkach panic.com/coda.

komentárov
  1. Skvelé, neviem sa dočkať!

    AJ keď na prvý pohľad to vyzerá ako dosť divoká zmena (najmä taby a sidebar), snáď sa na to bude dať rýchlo zvyknúť. Verím, že týpci z Panic-u vedia, čo robia.

    Mimochodom, ceny Coda podľa panic.com budú iné: prvých 24 hodín bude cena $49, potom nejaký čas $75 a potom späť k pôvodnej cene $99.

    0
    0
  2. @Mišo aj ja som tiež čítal o cenách ako ich uvádzaš ty.

    Otázkou je ktorú verziu kúpiť – cez Mac App Store alebo priamo od Panic.com? Mac App Store verzia bude podporovať iCloud synchronizáciu stránok a “clips”, priama verzia od Panic.com nebude (reštrikcia Apple).

    No do budúcna, keď si Apple zmyslí (ako má v obľube), môže niektoré funkcie v Mac App Store verzii zakázať alebo obmedziť, zatiľ čo v priamej verzii budú môcť ostať. Podobne to bolo s BBEdit 10 a jeho “Command Line Tools”, PDFpen, MindNode Pro a ich prístupu k dokumentom v iCloud, čo si len v rýchlosti spomínam.

    0
    0
  3. @3rl, tiež uvažujem, ale mám pocit že idem do tej App Store verzie, už len kvôli tomu iCloudu – možnosť synch. s Diet Coda sa oplatí, fakt by sa mi nechcelo nahadzovať všetky weby dvakrát – do každej app zvlášť…

    no a neviem, ja by som sa až tak tých budúcich možných appstore obmedzení nebál…

    0
    0
  4. Keďže si človek nemôže skúsiť dáke demo aby vedel či to za tie prachy stojí som si stiahol z warezu a že keď to bude fajn tak si to kúpim.

    Je to síce pekné ale tam to skončilo chýba mi napovedanie vlastných tried alebo funkcii ktoré sa nachádzajú v celom projekte… Nechce si to zapamätať hesla pre pristupy na stranky a kopec inych vecí ktoré ma na toneskutocne vytáčajú a povedal som si že prečo si kupovať aplikaciu za 99$ keď môžem mať zadarmo Eclipse alebo NetBeans ktoré dokážu omnoho viac…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť