Čo všetko sa dá vyčítať z pozvánky na predstavenie iPadu 3?

Apple bol minimálne v čase pôsobenia Steva Jobsa známy najmä svojim zmyslom pre najmenšie detaily, ktoré sú inde často odvrhnuté ako nepodstatné. Príkladom sú pozvánky na podujatia, na ktorých sa chystá predstavenie noviniek, o ktorých zatiaľ verejnosť nevie nič. Aj keď na prvý pohľad oznamovali len čas konania, prípadne miesto, pri dôkladnom skúmaní sa v nich skôr či neskôr odhalilo množstvo odkazov na novinku, aj keď o niektorých nevedeli možno ani tvorcovia.

Po tom, ako sme publikovali pozvánku na podujatie, ktorého hlavnou témou bude iPad 3, ste sa aj vy v diskusii pod článkom pustili do rozoberania toho, čo všetko nám pozvánka odhaľuje. Na prvý pohľad ste si možno všimli jemnosť displeja, ktorá jasne potvrdzuje Retina displej v iPade 3. Potom však pokračujú prekvapujúcejšie novinky. Mnohí si totiž myslia, že iPad 3 na obrázku nemá Home button. Slová „And touch“ majú byť ďalším dôkazom, že toto mechanické tlačidlo by sa malo z iPadu 3 nadobro vytratiť.

iPad 3 pozvánka špekulácie

Zdroj: CultOfMac

Aké zaručené informácie ste v pozvánke odhalili vy?

komentárov
  1. tak toto je riadne sialena “analyza” myslim si ze autor asi cital prilis vela kniziek od Dana Browna. Ze kvapky znacia vodeodolny design? ved take pozadie je aj na iphone ak sa nemylim

    0
    0
  2. Já z toho vyčet, že je vidět absence Jobsova dohledu nad grafickými výstupy Apple. Ani já jako vesnický omastek bych nepustil pozvánku s rukou, která má podivně deformované a neretušované nehty… nebo naopak blbě retušované?
    To za nás nebylo… :)

    0
    0
  3. tak toto vsetko by jeden clovek nevymyslel…to by proste nedal

    uz len ten vodeodolny koncept mi pride ako dost sci-fi

    ale na navnadenie a ozivenie celkom dobre :)))

    nahodou kolko bude stat ten model ktory sa rozhodnem kupit tam niekde Apple nezasifroval? :)

    0
    0
  4. V analyze pisu, ze retina displej tam nebude…. Len asi tomu co ju nerobil nedoplo, ze rozmazane je to preto pretoze sa focus fotaku zameralna kalendar a prst…

    0
    0
  5. Diskutéri, ja neviem, ako to formulovať slušnejšie, takže klasicky slovensky a „psitakulovsky“ – ste dilinovia. Emotikon ako obrázok k článku; spomenutie fabulácií, ktoré ste plodili v predošlom článku o iPadu 3; na prvý pohľad zámerne prehnané predpovede na obrázku z CoM a nakoniec ironicky formulovaná otázka pre čitateľov – to všetko vám malo naznačiť, ba priam hodiť do tváre, fakt, že ide o paródiu diskutérov, akými ste práve vy.

    0
    0
  6. ako preco by to nemohlo byt vodeodolne, netvrdim ze to bude, ale technologia na to je, par firiem to malo na CESE v Las Vegas, ak by to apple implementoval do vyroby tak nevidim problem

    0
    0
  7. Ja si myslim ze z pozvanky je jasne ze apple 7. marca nieco predstavi :-)
    Inak waterproof by sa fakt zislo, bezne na ipade surfujem von ked prsi a na plavarni ked plavam znak

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.