Apple vydal iOS 6.0.1, Updater pre iPhone 5

Krátko pred spustením predaja iPadu mini a iPadu štvrtej generácie Apple stihol vydať aktualizáciu iOS 6.0.1. Tá rieši nedostatky predošlej verzie ako napríklad zobrazovanie horizontálnych línií cez klávesnicu, svietiaci blesk aj po vypnutí fotoaparátu, stabilitu pripojenia na WPA2 Wi-Fi siete, problémy s pripojením k mobilnej dátovej sieti, používanie mobilných dát pre iTunes Match a ďalšie. Majitelia iPhonov 5 si najprv musia stiahnuť Updater for iPhone 5, ktorý odstráni problém s aktualizáciami priamo na iPhone, bez potreby pripájať ho k Macu. Po jeho nainštalovaní si používatelia môžu priamo na iPhone 5 nainštalovať aj iOS 6.0.1.

komentárov
  1. Ta som spustil update, ta 40Mb stiahlo, ta daco riesil az to cele zatuhlo, ta ikonka kabla a iTunes vybehla, ta som pripojil, ta 800MB stiahlo, ta hodinu restorovalo, ta konecne som aj volat mohol. Ta kukam ci restorlo dobre, ta celkom dobre, bo len mapy Sygicu zmizli, ta som stiahol nanovo. Ta bez Steva uz dajak aj updaty hapruju. Ta Lumia moja kedyze ta zacnu predavat ?

    0
    0
  2. Odkedy mám iPhone 5 som na 50% nedostupný … Steve by takýto fail produkt von nikdy nepustil. IMHO, tak trochu zvláštny spôsob aktualizácie …

    0
    0
  3. Mam rad Apple ale to co v poslednej dobe predvadza hlavne so zabugovanym iOS 6 je neskutocne, mnozstvo uzivatelov hlasi rozne problemy , nielen na iPhone 5.
    Radsej mohli vydat aktualizaciu iOS5 a keby mali iOS6 poriadne otestovany, potom ho mali vydat..Steve by toto urcite nedopustil, najviac ma stve, ze oficialne nemozem urobit downgrade na iOS5.

    0
    0
  4. je zarazajuce ako je mozne, ze uzivatelia tie chyby vidia a apple od kedy z neho oddisiel Jobs ich lahkovazne prehliada, nemali by zabudat, ze ich produkty nie su len spickovy HW, ale hlavne jednoduchy a extremne spolahlivy SW, sice som zarity fanusik znacky, no ak nezmenia postoj spät ma extremny perfekcionizmus, tak uz ich produkty do buducna neudem kupovat.. najnovsi iPhone ma taktiez po softwarovej stranke dost sklamal a aj tie problemy s ciernym eloxom su neospravedlnitelne.. dufam ze Ive ma dost posadnutosti dokonalostou, aby zmenil kurz applu spät na to co by mal Steve rad, resp. na co by sme opät mohli byt hrdy ako majitelia premiovej znacky produktov

    0
    0
  5. TO Smith: Z rôznych mne neznámych príčin, okdedy mám iPhone 5 sa mi ľudia nevedia dovolať. Detto je to keď ja volám iným – telefón sa tvári, že vytáča, no po chvíli mi oznámi, že “ŽIADNA SIEŤ”, poprípade “DÁTOVÁ SIEŤ NEDOSTUPNÁ”, “NEPODARILO SA AKTIVOVAŤ DÁTOVÚ SIEŤ” a podobne. Najčastejšie mi však vypisuje “ŽIADNA SIEŤ”. Predtým som mal iPhone 3G, 4, 4s a ani jeden neblbol tak veľmi ako tento iPhone 5. Apple ma začína dosť hnevať …

    0
    0
  6. Odkedy mam iPhone 5 tak zatial bezi tak ako ma, sice mam aj 4S a sa mi zda ze ma ovela lepsi prijem na wifi ako 5. Som zvedavy co vymyslia noveho ked vymenili ludi dufam ze to uz bude nieco zaujimavejsie a vyraznejsie.

    0
    0
  7. Moje problemy s wifi zacali ked som si na IP4S urobil update na IOS 6, problemy pretrvavali a po aktualizacii na 6.0.1. Problemom zacalo byt to, ze iPhone sa k wifi sieti prihlasil, dostal som aj IP adresu ale net nefungoval resp. fungoval s vypadkami. Myslel som si ze mi to robi len doma, tak som to skusal na roznych miestach no nic sa nezmenilo, stale to neslo. Skusal som uz aj reset sietovych nastaveni, no to nepomohlo. Niekde na blogu som cital o podobnom probleme, kde majitel IP urobil aj restore, ale ani to problem s wifi nevyriesilo. Bol by som strasne vdacny keby niekto prisiel s nejakym riesenim.

    0
    0
  8. Toki, mozem len potvrdit to co pises. Presne to sa deje s mojim iphonom 5 a aj kamarat mi hovoril to iste. Akoze dost ma to serie. To si akoze apple robi z nas prdel? Telefon za 880 € a robi taketo nieco? Ma tu uz niekto nejake riesenie? dik

    0
    0
  9. Ahojte,

    ja mam iPhone 5 od vcera. Vcera ziaden problem, vsetko fungovalo tak ako ma. Dnes rano sa zobudim a ziadna siet. Uz som restartla nastavenia siete, skusila rezim lietadlo a stale nic. Viete niekto poradit nieco dalsie???

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť