Adobe ohlásil Creative Suite 6 a Creative Cloud, sprístupnil predobjednávky

Adobe oficiálne oznámil očakávanú novú verziu sady softvéru určeného najmä pre profesionálov, Creative Suite 6. Obsahuje štrnásť samostatných aplikácií, vrátane obľúbeného Photoshopu CS6, ktorý bol k dispozícii aj v rámci bezplatnej betaverzie.

Ceny sa pohybujú od 1299 USD za základný balík Design Standard po 2599 USD za Master Collection, ktorá obsahuje všetky aplikácie. Novinkou je Creative Cloud – služba, ktorá za poplatok 49,99 USD za mesiac (s ročným predplatným) ponúkne to isté čo Master Collection plus online služby, úložný priestor v „oblaku“ atď. Podrobné porovnanie jednotlivých možností ponúka Adobe tu. Majitelia CS3 a novších majú k dispozícii špeciálnu zľavu na Creative Cloud – len za 29,99 USD za mesiac.

Adobe zatiaľ nezverejnilo presný dátum dostupnosti nového softvéru, avšak k dispozícii by mal byť do 30 dní, pričom predobjednávky sú k dispozícii už teraz.

komentáre
  1. Creative Cloud znie velmi lakavo, ale nakoniec som sa rozhodol pre upgrade z Design Premium CS4. Inak chcel by som sa spytat, ako je to s fakturaciou pri nakupe cez onlinestore priamo z Adobe? Da sa to dat bez problemov do nakladov? Pletie ma totiz, ze tam uvadzaju VAT 23% hoci mam zvoleny slovensky store. Tiez neviem, ci sa tam da niekde zadat ICO / DIC, kedze doteraz som mal krabicovku a na fakture to asi bude musiet byt uvedene. Chcel by som teraz vyskusat nakup priamo cez store.. podla toho aky bude cenovy rozdiel oproti krabicovemu upgaredu. Thx.

    0
    0
  2. jaaaaaj uz nech to je :-) photoshop CS6 je absolutne navykovy a CS5 som neotvoril odkedy mam 6ku.. dufam ze aj ostatne aplikacie budu rovnako na tom :-O

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť