Vypočujte si duet Siri a Jonathana Manna

Už od predstavenia iPhonu 4S si milióny používateľov po celom svete začali vymýšľať otázky, na ktoré sa opýtajú inteligentného osobného asistenta Siri. Teraz, keď sa dostáva do rúk stále väčšieho množstva zákazníkov, zisťujeme postupne odpovede Siri na celé spektrum najrôznejších otázok. Jonathan Mann je však jedným z prvých, ktorý si so Siri dal duet v piesni.

komentárov
  1. Podľa mňa je to mega trápne, nič na tom super nie je. Vymyslieť lacný text a nastrihať do toho Siri dokáže snáď každý čo vie aspoň trošku spievať.

    0
    0
  2. lepise ako androidacky vypis v google search :))))
    a myslim ze je to skvele a velmi pokrokove :)

    inspirujuce..len neorzumiem “whats the meaning of life?” Siri: “42”
    :)))

    0
    0
  3. Tu nejde o to, ci je to video trapne alebo nie.. to je kazdeho osobny nazor. Ale to ze Siri dokaze dekodovat aj spievanu rec, je podla mna fascinujuce. A obcas este aj vtipne reaguje :)

    @Karol72 – precitaj si Stoparuv pruvodce po galaxii od Douglasa Adamsa a pochopis :) (teda pokial sa nemylim, tam to bolo…)

    0
    0
  4. Fasa, vobec to nieje trapne, nejde tam ani o to zviditelnit sa. Hlavne ked lady gaga vytasi z pod sukne umeleho ft.ka tak su z takejto blbosti vsetci rozslintani, alebo radicova, ktora ukazala uzkoprsost slovakov, otazka je, co je ponizenie.

    Ked sa nad tym clovek zamysli, je v tom vidiet ohromny technologicky pokrok, urcitu vyspelost firmy apple, husia koza, scifi filmy. Hovoriaca elektronika, cool. uz som ho objednal, tak sa tesim, potom sa ponizim pred zrkadlom :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.