Vydražte si vianočnú mikinu Apple na eBay, cena už cez tisíc USD

Zdroj: 9to5mac.com

Server 9to5mac.com informoval, že Apple svojim zamestnancom tento rok ako vianočný darček rozdal mikiny s kapucňami. Niektoré oddelenia si dokonca na mikinách našli aj krátke správy od svojich nadriadených. Mikiny majú predstavovať gesto vďaky od Apple za ich prácu počas roka. Je to však len malá pozornosť, keďže Apple ako hlavný darček dal všetkým zamestnancom extra voľno.Ak by ste mali o takúto mikinu záujem, niektorý z podnikavých zamestnancov už jednu stihol ponúknuť na eBay. Mikinu ponúka spolu s čiapkou s Apple logom. Na eBay je od nedele a cena už presiahla neuveriteľných tisíc USD. A to každý, kto na eBay už niečo kupoval vie, že cena začne naozaj rásť až posledné minúty pred vypršaním aukcie. Do jej konca zostáva ešte niekoľko hodín takže ak chcete, môžete sa zapojiť aj vy.

Apple vianočná mikina 2

Zdroj: eBay.com

komentárov
  1. Výroba indentického a kvalitného kusu oblečenia na mieru by ich stála menej, než desatinu tej sumy, nehovoriac o podobnej, konfekčnej, avšak bez loga. Na eBay sa vyskytujú aj takí, ktorí dražia len pre zábavu a nakoniec nekúpia, no ak toľko niekto naozal chce zaplatiť, potom je to fakt hlupák.

    0
    0
  2. To je ina sranda … to aj ja si doma vysijem logo jablcka na mikinu za 10e vyjde ma to dajme tomu do 20e predam ju 100nasobne :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť