Uvidíme pred iPadom 3 ešte tento rok iPad 2 Plus?

Podľa najnovších vyjadrení analytikov Apple skutočne plánuje tento rok uviesť novú generáciu iPadu. Na rozdiel od doterajších špekulácií sa však nehovorí o iPade 3. Namiesto toho by malo ísť o „iPad 2 Plus“. Zdrojom majú byť informácie od výrobcov komponentov. Hlavným rozdielom bude vyššie rozlíšenie obrazovky, okolo 250 až 300 ppi (pixel per inch). iPad 2 má v súčasnosti 132 ppi, Retina displej iPhonu 4 má 326 ppi. Plnohodnotná nová generácia iPadu, iPad 3, by tak prišla až budúci rok a priniesla by väčšie množstvo noviniek ako len vyššie rozlíšenie. Rok 2011 tak možno nakoniec nebude len rokom iPadu 2, ale rokom hneď niekoľko iPadov 2.

komentáre
  1. Už začína byť otravné stále čítať o tom že vyjde tento rok ipad3 a teraz dokonca ipad2 plus. Nový ipad tento rok už nebude, tak sa s tým všetci zmierte.

    0
    0
  2. len zvysit rozlisenie ? vsak to je prave ten problem, ze k tomu treba aj rychlejsie cpu + gpu a samozrejme aj 2x tolko RAM a to len aby to islo aspon tak rychlo ako predchadzajuca verzia. Rozlisenie sa bude dvihat az v 3ke ak nie az v 4ke.

    0
    0
  3. a dalsi kvalitny prispevok :) a hlavne zalozeny len na subjektivnych dojnoch :((( cize presne ako pise rayen …. neni to len display a to by kazdy technicky zdatny clovek mal vediet ….

    0
    0
  4. Taky si myslím, že iPad 3 tento rok je loupost. Pokud by zvýšili rozlišení, tak určitě ne na retina úroveň. Můj názor je:

    iPad 3

    Datum vydání: Leden/Únor 2012
    Display: vyšší rozlišení než 1024×768, ale k tomu jsem hodně skeptický
    HW: 1 GB Ram, procesor A6 se dvěma jádry a vyššími takty, Rychlejší paměti Flash S kapacitami 16, 32, 64 GB. Kamery budou: přední HD na točení videa a zadní 5mpx možná i s bleskem. Tělo iPadu bude z Liquid Metal.

    Tak nějak bych to viděl. Je to jen můj názor, nemusí být vůbec pravdivý. CO si o tom myslíte vy?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť