Testovanie iOS 5 je v plnom prúde, bude podporovaný aj iPhone 3GS?

Apple testuje iOS 5 Rôzni vývojári potvrdzujú, že testovanie ďalšej veľkej aktualizácie mobilného operačného systému od Apple, iOS 5, je už v plnom prúde. Apple ho testuje na iPhonoch, iPadoch a iPodoch touch. Zdá sa, že medzi testovanými zariadeniami je aj iPhone 3GS, aj keď v súčasnosti nie je isté, či ho iOS 5 bude podporovať. Predstavenie iOS 5 sa očakáva na WWDC 2011, ktoré bude o mesiac, k používateľom by sa mal dostať o niekoľko týždňov neskôr – tento čas využijú vývojári na to, aby novej verzii prispôsobili svoje aplikácie.

komentárov
  1. hmmm,iOS 5 a 3GS? z historickeho pohladu cisty nezmysel a spekulacia naklolko apple staru generaciu iZariadeni odstrihne vzdy z podpory

    0
    0
  2. blbost, Apple podporuje vzdy po velmi dlhu 3 posledne iPhone -y a ked sa blizi vydanie dalsieho tak poslednemu podporu ukonci. Kedze iPhone 4 je stale najnovsi tak logicky 3GS musi byt podporovane.

    0
    0
  3. Dobrý deň , chcem sa spýtať , na iphone 3g sa nebude dať iOS 5 ??? A keď sa nebude dať oficiálne , chcem sa spýtať či by sa potom nedal dať neoficiálne :D :) ďakujem vám krásne za odpovede … :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.