Študenti na Slovensku kupujú Mac

PR | A prečo sa oplatí? Mac je postavený na najvyspelejšom operačnom systéme na svete. Ľahko sa používa a je výkonný. To je len pár dôvodov, prečo je Mac najlepší počítač, ktorý si môžeš dopriať pre svoje štúdium. Okrem toho teraz získaš zľavu, ktorá tu teraz ešte nebola. Príď do značkových APR predajní m:zone Euroveam:zone Aupark a dostaneš skvelú zľavu až 12% na všetky nové konfigurácie počítačov MacBook Air, MacBook Pro a iMac. Využi zľavu aj pri nákupe online na stránkach www.mzone.sk.

Zľavu si môžeš uplatniť ak sa preukážeš platnou ISIC kartou, alebo potvrdením o návšteve školy v termíne od 5. septembra do 14. novembra 2011. Na jedného študenta je možné zakúpiť len jeden počítač. Študentská zľava sa vzťahuje výlučne len na nové konfigurácie počítačov MacBook Air, MacBook Pro, iMac a Mac Pro. Pre výpredajové konfigurácie nie je možné študentskú zľavu uplatniť. Rovnako sa zľava nevzťahuje na produkty iPad a iPhone. Na všetky ostatné Apple produkty a príslušenstvo platí bežná 5% študentská zľava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.