Spomienka na Steva Jobsa vo forme obalov na iPhone 4S

V obrovskom množstve Apple obchodov a aj mimo nich si ľudia pripomenuli človeka, ktorému sa splnil jeho sen – zmenil svet. Reč je o zakladateľovi Applu, Stevovi Jobsovi. Spôsobov, ako si ho pripomenúť, je mnoho. Zatiaľ len v Taiwane, no aj to je určite len otázkou času, si môžete kúpiť puzdra, na ktorých je tento vizionár zobrazený. Ak si teda chcete uctiť jeho pamiatku práve touto formou, môžete si vybrať niektoré z nasledujúcich puzdier. Na druhej strane, Steve Jobs nikdy žiadne puzdro nepoužíval.

komentárov
  1. Pripomína mi to suveníry s obrázkami Jeziska a Panenky Márie na pútnických miestach – aj tích vedia vytlacit aj na vreckovky aby si nakoniec clovek do nich nos poutieral… prehnané!

    0
    0
  2. To ze ziaden obal nikdy nepouzival je mozno aj preto lebo ziaden nepotreboval nakolko si mohol dovolit mat na kazdy den nowy. Len moj nazor

    0
    0
  3. Že žádný nenosil je možná taky proto, že každý obal sice chrání samotný telefon, ale zároveň znehodnocuje jeho design. A Steve byl na design “svých” produktů velmi pyšný, jak jistě víme…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.