Skype 5.3 pre Mac s HD videom a plnou podporou OS X Lion

Najnovšia verzia obľúbeného Skypu, 5.3, prináša Mac používateľom plnú podporu nového operačného systému OS X Lion, pričom zachováva aj kompatibilitu aj s predošlými verziami až po OS X Leopard. Majitelia HD kamery ako napríklad HD FaceTime kamera, ktorú nájdete na najnovších Macoch, naviac môžu v tejto verzii plne využiť jej potenciál a uskutočňovať videohovory v HD kvalite. Pre bezproblémové fungovanie je odporúčané internetové pripojenie aspoň s rýchlosťou 1,5 Mbps. Najnovšiu verziu si môžete stiahnuť tu.

Rozdiel bežného a HD videohovoru podľa Skypu

komentáre
  1. Podporu Liona som si nevšimol. Full screen nikde. Layout príšerný a neprehľadný. Navyše mi rozhádzalo kontakty a namiesto skype name tam hodilo tel. čísla, hoci to mám odfajknuté preč.
    Od desiatich k piatim.
    HD kameru nemám a nemám ani dostatočný upload na HD, takže nevyužiteľné.
    Už aby fungovali alternatívy aj cez 3G (napr. facetime)

    0
    0
  2. Full screen nikde, layout prakticky rovnaký ako ten starý, kontakty mi nerozhádzalo a namiesto skype name mi nehodilo telefónne čísla. HD kameru mám a aj upload na HD. Takže využiteľné. A kym nebude Facetime na Windows, tak nan môžem zabudnúť, kedže mac ma necelých 5 percent trhu čo teda moju predstavu o využiteľnosti komunikačného softvéru nejak nespĺňa.

    0
    0
  3. darmo, bohuzial som sa opet stretol s produktom microsoftu(((( funkcna vec sa stala uplne nepriatelskou k uzivatelovy(((

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.