Siedma generácia bude pre iPod nano predstavovať návrat kamery

Zatiaľ najnovšia, už šiesta generácia iPodu nano, priniesla pomerne veľkú zmenu dizajnu a hlavne použitie malého dotykového displeja. Ako to už býva, niektorých zmena nadchla, ďalších odradila od kúpy. Čo ale kritizovali obidve strany je, že v dotykovom iPode nano bola oproti predchádzajúcej generácii vynechaná kamera. Podľa fotografií súčiastky zo stránok Apple.pro (anglický Google preklad) to ale vyzerá tak, že Apple sa v ďalšej generácii opäť rozhodol implementovať kameru.

iPod nano 7. generácia

Vľavo je údajná súčiastka 7. generácie iPodu nano, vpravo súčasná generácia z rozoberania stránkami iFixit

Ak je to skutočná fotka súčiastky pre budúci iPod nano, okrúhly otvor je jasnou indíciou, že bude obsahovať kameru. Zmeny by sa dotkli aj spony umiestnenej na zadnej strane, ktorá by už nemohla zaberať celú plochu, ale musela by byť zmenšená tak, aby nezakrývala kameru. Ako vidíte na vyššie uvedenom obrázku z iFixit, súčiastka je podobná súčasnej generácii iPodu nano, a tak sa zdá byť táto informácia dôveryhodnou. Novú generáciu iPodov zvykne Apple predstavovať v septembri.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.