Sever proti Juhu? Kde vládne Android a kde iOS?

Zaujímavé údaje prináša nasledujúca infografika, ktorá mala za úlohu prezentovať, v ktorých amerických štátoch prevláda ktorý mobilný operačný systém. Ako vidíte, žlté oblasti značia dominanciu zariadení s Androidom, modré iOS, sivé BlackBerry a mriežkované štáty sú neutrálne. Nejde pritom o to, kde sa zariadenie predalo, ale o to, kde sa používa. Rozdiel medzi severom a juhom je až prekvapivo výrazný, a aj keď Android dominuje viacerým štátom, na severe prevláda iOS doplnený o BlackBerry.

komentárov
  1. povedat ze dominancia a nepovedat co to znamena …
    co to je? viac ako 25% viac ako 33% viac ako 50% viac ako 75% ?
    autor by sa mal zamysliet nad tym ake info to tu vlastne podava – nasiel som mapku a mam clanok :(

    0
    0
  2. uzo: dominancia znamená viac ako ktokoľvek iný. V tomto prípade to znamená že ak iOS má 25%, android môže dominovať ak má 25,000000000000000000000000…1%. proste viac.

    0
    0
  3. Ja bych rekl, ze je to celkem realne, zamyslete se, ve kterych statech prevlada CDMA (Verizon)… CDMA verze iPhonu je celkove vzato novinka, takze bych se nedivil, kdyby ten graf byl verohodny, ale tim padem je jenom otazka casu kdy se krasne zamodra :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.