Samsung útočí späť a žaluje Apple v troch krajinách

Krátko po tom, čo Apple zažaloval Samsung za kopírovanie inovácií a porušenie patentov, Samsung ohlásil, že bude tvrdo reagovať. Keďže Apple je okrem konkurencie pre Samsung aj najväčším zákazníkom odoberajúcim komponenty pre svoje iOS zariadenia, objavili sa obavy, že Samsung môže ohroziť ich dodávanie. Nákup komponentov je však poistený zmluvami, a tak si nič podobné Samsung dovoliť nemôže. Čo však môže urobiť, a aj urobil, je vrátiť útok a žalovať Apple späť. Južná Kórea, Japonsko a Nemecko – to sú krajiny, kde Samsung podal žaloby na Apple za porušenie patentov. O aké patenty konkrétne ide Samsung nezverejnil.

komentáre
  1. Pride mi to naozaj trosku trapne,dohaduju sa ako male deti.Vsetkyck zaluje apple a vsetci zaluju apple.Ani nezverejnili o ake patenty ide ale asi o niake co uz su na trhu a nemam pocit ze by sa nieco vyzualne podobalo apple vyrobkom……dokonca ani funkcinualitou a to nehovorim len o samsung vyrobkoch ale o vsetkych.Myslim si ze apple zbytocne vyhadzuje peniaze na sud radsej nech ich vyhodi na iphone a pod. Apple ma zbytocne strach vsetci zostanu u apple vyrobkoch aspon co sa tyka mobilov ved nic lepsie nieje.

    0
    0
  2. faktom je ze sammy kopiruje -dost- vela. Nakoniec sa dohodnu, ide o to aby sammy mal aspon nejaku poziciu na vyjednavanie. zaloba v troch krajinach znamena natahovanie casu, nic viac. Keby si boli isty ze ich patenty su fakt porusovane tak zaluju u toho isteho sudu ako apple.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.