Rozšírte svoj iPad o skutočné joysticky pre hry

Inovatívna firma TenOneDesign predstavila originálne herné príslušenstvo pre iPad – Fling. Ide o joysticky, ktoré sa na dotykovú obrazovku iPadu jednoducho prisajú a uľahčia tak hranie mnohých akčných hier vyžadujúcich ovládanie virtuálnymi joystickmi. Fling je navrhnutý tak, že sa joysticky automaticky vracajú do svojej pôvodnej stredovej pozície, v krajných pozíciách naviac vyvolávajú väčší odpor.

Fling ocenia najmä hráči rôznych FPS akčných hier, ktoré často vyžadujú používanie dvoch virtuálnych joystickov. Virtuálne joysticky na dotykovej obrazovke totiž nikdy nenahradia komfort klasických fyzických joystickov, ktorý by mal ponúknuť aj Fling. Do predaja by sa mal dostať koncom januára v cene 25 USD za kus, prípadne 38 USD za balenie obsahujúce hneď dva joysticky.

Fling joysticky pre iPad
komentárov
  1. este by to chcelo vymysliet externu klavesnicu, monitor (vacsi), vetraky, zdroje, napalovaky, tuningove osvetlenie a polozim si to na stol ako dalsi pocitac :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.