Rozoberanie nového iPodu touch – žiadne zmeny sa nekonajú

Ako už všetci vieme, Apple sa tento rok rozhodol byť po dizajnovej stránke konzervatívny. Počas predstavovania nového iPhonu 4S a iPodov na podujatí Let’s Talk iPhone sa totiž dizajn žiadneho z nich príliš nezmenil. Jedinou zmenou v prípade iPodu touch je pribudnutie bieleho modelu a nižšia cena. Po rozoberaní iPodu nano sa iFixit pustili do rozoberania bieleho iPodu touch. Výsledky sú však úplne rovnaké – žiadne zmeny sa nekonajú. Jediným rozdielom je spomínaná biela farba predného krytu.

komentáre
  1. Absolutne nepochopim prečo toto spravili.. či boli takí leniví alebo maju nejaký veľký plán s ďaľšou generáciou alebo chcu iba poriadne zarobiť na novom iPhone (keďže veľa ľudí si kupovalo iPod touch miesto iPhone kôli rovnakému HW).. no mal som v pláne kúpiť iPod touch 5, ale keď je iPod 5 vlastne iPod 4 moj záujem opadol a radšej si kúpim niečo iné..

    0
    0
  2. No podla mna j eto uplne logicky krok, pretoze si predstav ak by si mal linky na vyrobu iPhone a v danej chvili sa toho kazdy mesiac preda vela preco by si to vsetko zahodil a riesil vsetko odznova. Vymena par suciastok nie je velka zmena a  celkom to do toho hra, ze nechceli tento rok menit vyrobny proces.

    0
    0
  3. Skoda len ze nespravili naviac verziu so 128gb Uz som planoval zahodit stary, velky a tazky iPod classic ale tych 160gb ziatial nijako nenahradili :( aspon priblizne :((((

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť