Rage a Rage HD od id Software sú najbližší týždeň k dispozícii úplne zadarmo

Ak by vám náhodou GTA III a Duke Nukem Forever ako tipy na víkendové hranie nestačili, máme pre vás ďalšiu zaujímavú ponuku. id Software totiž po uskutočnení Facebook promo akcie sprístupnili svoju akčnú hru Rage pre iOS úplne zadarmo. Ponuka je časovo obmedzená – Rage je zadarmo len týždeň. O tejto hre, dostupnej od novembra 2010, ste sa mohli dočítať aj v našom výbere 10 najlepších hier pre iPad. Rage pre všetky iPhony a iPody touch môžete sťahovať tu, Rage HD pre iPhone 3GS, iPod touch 3. generácie, iPad a novšie tu.

komentárov
  1. mam taku otazku trosku mimo – mozem si stiahnut hry aj s privlastkom HD na iPhone 4? A v com je potom vlastne rozdiel okrem rozlisenia a pripadnej ceny medzi HD verziou hry a bez HD? Ja som myslel, ze HD su pre iPady a bez HD su pre iPhony ale ukazuje mi pri jednom aj pri druhom iPhone.

    0
    0
  2. Veru, skusil som vsetky sposoby ovladania a proste iPhone bez HW joypadu je na akcne hry proste nevhodny a bude to len vecny casual angry birds. Za toto peniaze dat je skoda, ani zadarmo to nedohram.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.