Otterbox láka na puzdra pre iPhone 4S a iPhone 5 – predstaví Apple dva nové iPhony?

Minulý týždeň obleteli internet správy o tom, že pomerne významný výrobca puzdier nielen pre iPhone, Otterbox, už pozná dizajn nového iPhonu, a preto vyrobil 3 milióny puzdier. Malo pritom ísť o iPhone 4S, nie iPhone 5, ako sa predpokladalo. Najnovšie sa na ich oficiálnych stránkach objavil banner, na ktorom je napísané: „iPhone 4S alebo iPhone 5? Áno.“

Ako sa však ukázalo, situácia je úplne iná. Otterbox nemá a ani nemal prístup k žiadnym podrobnejším detailom o novom iPhone, a tak ako ostatní, aj predstavitelia tejto firmy sledujú situáciu prostredníctvom rôznych blogov a nových špekulácií. Vyzerá to tak, že 3 milióny vyrobených puzdier pre iPhone 4S boli len novinárskou kačicou. Uniknuté obrázky, ktoré s touto špekuláciou kolovali, boli len obrázkami návrhu dizajnu balenia potenciálnych puzdier pre iPhone 4S. Otterbox chce byť pripravený na všetky alternatívy.

Otázkou zostáva, kto zverejnil spomínané fotografie. Aj keď môže ísť o novinársku kačicu a informácia o 3 miliónoch vyrobených kusov sa mohla na túto špekuláciu „nalepiť“ v procese jej šírenia, do úvahy pripadá aj menej sympatický scenár. V priebehu niekoľkých dní totiž okrem správy o iPhone 4S obletela svet aj skrytá reklama na Otterbox. Či už je za to zodpovedná priamo firma Otterbox alebo niekto iný, takto masívna reklama bez akýchkoľvek nákladov ich určite potešila.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.