Okrem rannej kávy už v automatoch kúpite aj iPad

Niekto si z automatov kupuje kávu, sendvič alebo minerálku, a niekto iPad. Macy’s v USA spustili prevádzku automatov, ktoré sú plné iPodov nano, iPodov touch, iPadov a ďalšieho príslušenstva. Automaty sú vo viacerých obchodoch, no zatiaľ nie sú k dispozícii presné čísla, ktoré by ukázali, koľko ľudí takúto možnosť skutočne využilo. Okrem ponúkaného tovaru sa však od bežných automatov našťastie líšia aj vo výdaji tovaru – ten nespadne na spodok automatu, ale je vydaný z jeho strany. Ako prebieha nákup môžete vidieť v nasledovnom krátkom videu:

Kúpili by ste si iPad z automatu aj vy?

komentárov
  1. Zohnad vobec tolko drobnych na jeden iPad musi byt zazrak :))) … dobry den, mozete mi prosim rozmenit 500eurovku na 2eurovky? :)

    0
    0
  2. Proč ne? Je to rychle a témeř okamžitě k dispozici. Nemusite se omezovat pracovni dobou obchodu, a zboží neni out of stock. Super! A jestli mi chybi kontak s prodavacem? – tak to mi nechybí.

    0
    0
  3. Myslim ze urcite Ano. Moj som si kupoval v Belgicku a tiez si rozpravali po svojom a ziadny problem. Zaplatil som podakoval a viem ze nebude problem. Kupovat nieco ine no asi by som sa bal ako reklamovat.

    0
    0
  4. “Kúpili by ste si iPad z automatu aj vy?”… ak ponukane produkty kopiruju len cenu a nie kvalitu kavy z automatu, tak urcite

    0
    0
  5. Vzhladom na viacere spravy o lupeziach v Apple Storoch (dokonca ozbrojenych) mam pocit, ze cmoudove hlavy veeeelmi rychlo pridu na tento „objav“ a vytrhu cely automat rovno na pickup

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.