Office tím prináša prvú aplikáciu pre iOS – OneNote

O App Store a úspechy s ním spojených aplikácií javí záujem už aj Microsoft Office tím. Ten predstavil svoju prvú iOS aplikáciu – OneNote. Aj keď väčšina čitateľov by zrejme najviac ocenila zverejnenie kancelárskej sady Office pre iOS, najmä iPad, OneNote môžeme považovať za prvý malý krok.

OneNote pre iPhone Ak ste sa s OneNote ešte nestretli, podľa oficiálnej správy by ste mali patriť k menšine. OneNote je totiž nainštalovaný na 78 miliónoch počítačov v USA, teda na viac ako tretine všetkých počítačov v krajine. Napriek tomu si popíšeme, aký je jej hlavný význam.

OneNote pre iPhone

Denne sa človek stretáva s veľkým množstvom informácií a často sa stáva, že si jednoducho nie sme schopní zapamätať všetky myšlienkové pochody a nápady, niekedy si nezapamätáme ani podstatné veci. V minulosti riešili ľudia tento problém poznámkovými blokmi, no a dnes je situácia v podstate rovnaká, no tradičné poznámkové bloky sme nahradili digitálnymi.

Jedným z nich je aj OneNote. Pomocou tejto aplikácie si budete vedieť na iPhone jednoducho a rýchlo zapisovať a triediť všetky poznámky a zoznamy. Microsoft vám k tomu naviac ponúka možnosť bezplatnej automatickej synchronizácie a zálohovania cez Windows Live SkyDrive. Všetky vaše dáta tak budete mať k dispozícii prakticky odkiaľkoľvek. Stačí vám k tomu počítač alebo smartfón.

OneNote pre iPhone

Aplikácia je v App Store zadarmo dostupná len v rámci časovo obmedzenej ponuky. Ak sa teda chcete vyhnúť možnosti, že bude v budúcnosti spoplatnená, odporúčame stiahnuť si ju už teraz. OneNote je momentálne okrem iOS k dispozícii aj v rámci kancelárskej sady Office, ako web app a na Windows Phone 7. O verzii pre Android Microsoft neinformoval. OneNote pre iPhone zatiaľ v slovenskom ani českom App Store nenájdete, sťahovať môžete napríklad z amerického. Ďalšou možnosťou je počkať, s najväčšou pravdepodobnosťou je dostupnosť u nás len otázkou času.

komentárov
  1. Myslím že nejlepší aplikace pro poznámky je CircusPonies NoteBook. Cena vás asi zaskočí, ale já ji používám na MBP a zatím jsem nenašel lepší. Dcerka si v ní píše vše ve škole. Je to domyšlený a dotažený. Toť moje zkušenost.

    0
    0
  2. dakujem za poslanie no ked to pridam do itunes a z neho to chcem dat do iphonu mi napise ze mam neautorizovany pc a ked dam podla pokýnov autorizovat a pridam to do iphone znova mi to napise pls help nekdo

    0
    0
  3. pozeral som ten CircusPonies NoteBook. vyzera fajn, akurat ze nie je na iphone ale len mac a ipad. existuje nejaka fakt dobra, aj platena aplikacia na evidenciu uloh/poznamok, ktora by bola plne synchronizovana medzi mac a iphone?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.