Nový menší iPhone má mať displej po celom povrchu, virtuálnu klávesnicu a hlasovú navigáciu

Špekulácie o novom menšom iPhone, ktorý má Apple údajne pripravovať, boli rozšírené o ďalšie detaily. Menší iPhone by mal byť displej na celej strane zariadenia, chýbal by teda čierny rám, aký má súčasný iPhone 4 a všetky predošlé iPhony. Klávesnica by mala byť už tradične len virtuálna na dotykovom displeji a „iPhone nano“ by mal disponovať aj hlasovou navigáciou. Zdrojom týchto špekulácií by mal byť človek, ktorý prototyp nového iPhonu videl na vlastné oči.

komentárov
  1. Zacinaju sa mi podobat posledne prispevky na knihy od Dana Browna, radsej by ste mali viac seriozne spravy uverejnovat ako taketo:”jedna babka povedal, ze druha to videla na vlastne usi…” Nic v zlom, len konstruktivna kritika….

    0
    0
  2. Preco je macblog plny rumorov? iPhone s mensim displayom by bol hlupost. Developeri by zaplakali, keby mali zacat riesit tretie zariadenie. Ak by bol iPhone air/nano/mini tak bud bude mat retinu ako ipod touch, alebo bude na styl ipod nano, kde sa nebude dat nic pridat. Cisty telefon, max hudba…
    Tak to vidim ja.

    0
    0
  3. To bude dovod preco jobs hovoril, ze niekedy je jedno tlacitko vela. Ako pozeram na svoj, tak skutocne home button zabera dost miesta.
    Na druhu stranu, ked pozeram film, tak sa za tie strany dobre drzi q necloni lcd

    0
    0
  4. Ja ti neviimm telefony maju tradiciu ze sedia do ruky preto su vzdy vyssie ako dlhsie .. nepaci sa mi to a ani tomu moc neverim asi ani nechcem… :/

    0
    0
  5. Osobne po mensim ajfounu netouzim :-) Uvedeni bych vsak nevidel tak nerealne. Kazdopadne se necham prekvapit nechava me to chladnym. Spis se hodne tesim na iPad 2 na ktery ja cekam.

    0
    0
  6. No já nevím… podle mě dělal Apple vždycky všechny svoje produkty jako pořádné “stroje”… Co všechno by musel omezit aby vytvořil menší a levnější iPhone? Ergonomii? Foťák? Pamět? Baterku!? Stál by o to někdo?

    0
    0
  7. Ako tak citam diskusiu myslim, ze sa tomu zbytocne krivdi. Kto chce kupi si “vacsi” iPhone, ale urcite sa najdu taky ktori by si toto (ak to nie je kacica) kupili uz len koli cene.
    A k tym omedzeniam. Povedzme pouzil by sa starsi display s starsim rozlisenim a s mensimi rozmermi (kompatibilita aplikacii by neutrpela), zaplnil by celu prednu plochu, home tlacitko by sa odstranilo alebo umiestnilo na bok (ked som videl zadnu dotykovu plochu na novom ps portable tak si ho viem predstavit aj v zadu), k tomu odstranene gps, mozno gyroskop, a niekolko dalsich “drobnosti” a novy maly iPhone je na svete. A urcite by platilo stare zname ze diskutery ktory to roznesu na v zuboch nie si mozu vlasy trhat s takmer zaruceneho uspechu, ved staci zaspominat na diskusie pri uvedeni iphone, ipad-u ;)

    0
    0
  8. ja by som o to urcite stal. iPhone nemam a ani neplanujem. je to pre mna uplne zbytocne. telefon vyuzivam LEN a LEN na telefonovanie priapdne semtam sms – ziadne aplikacie, ziadne filmy atd…
    nejaky jednoduchy internetovy prehliadac by to mat mohlo, tak isto prehravac hudby. to by sa do toho zmestilo a mne by to absolutne vyhovovalo, lacny, dobry a jednoduchy telefon. akurat ten tvar, ktory je na obrazku sa mi moc nepozdava.

    0
    0
  9. Vždycky som sníval o telefóne formátu a metódou ovládania ako je Ipod Nano 4 a 5G.

    Neuveríte ale sú ľudia, ktorý naozaj len telefonujú, prípadne majú v pracovnom prostredí starú nokiu lebo majú zakázané fotoaparáty.
    Ideálny telefón na vstup do sveta aplle ale aj na vytlačenie šitov čo sa tvária byť iphone z trhu.

    0
    0
  10. Mensi iPad moze chciet len niekto, kto nikdy iPad nedrzal v ruke, resp. ho nepouzival… iPad je momentalne najlepsi kompromis medzi velkostou a pouzitelnostou… vyskusajte si ako sa vam pise na mensej klavesnici a potom na tej sirsej… Mozu pracovat na sirke ( aj ked who cares) a hmotnosti

    0
    0
  11. AK POUZIJU SUCIASTKY Z IP3GS, ROZMER BUDE FAKT LEN 3.5″ DISPLEJ A HOME SA NAHRADI GESTOM, NA BOKU, ALEBO VZADU, CENU DAJU NA 299 EURO … TAK MAJU ZARUCENY USPECH.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.