Nová postava pre Angry Birds Seasons – Mighty Eagle

Ak vlastníte Angry Birds Seasons (iPhone – 0,79 EUR, iPad 1,59 EUR) a už vás pomaly prestáva baviť, je najvyšší časť siahnuť po najnovšej aktualizácii v App Store. Tá totiž (samozrejme bezplatne) prináša novú postavu – Mighty Eagle, ktorá by vás mala k hre opäť pritiahnuť. Viac vám o Mighty Eagle (ne)napovie nasledujúce video:

komentárov
  1. Len poznámka k tomu, že “samozrejme bezplatne”….

    Ak sa nemýlim, Mighty Eagle by mal byť klasický In-App Purchase za 0,79 €.

    V súčasnosti sú však s inštaláciou aj tak ťažkosti, pretože mnohým užívateľom pri pokuse o nákup hlási “Nie je možné sa pripojiť k iTunes Store”.

    0
    0
  2. Ako sa uz zmienil Kamil že sa nedá pripojiť na iTunes store a že to ukazuje mnohým užívateľom že neviete kedy sa bude uptade alebo sa treba pripojiť na iTunes store ?

    0
    0
  3. Presne tak. Autor clanku napisal clanok o niecom, co sam nevyskusal, inak by vedel, ze dana postava nieje “samozrejme bezplatne” ale stoji peniaze.

    0
    0
  4. Mighty Eagle je v klasických Angry Birds už dávno. Mě to ale koupit nešlo, hlásilo to že se nejde připojit k iTunes. Jinak pro ty co neví, tak Mighty Eagle je demoliční obří pták. Prakem se střelí někam to zobání a Mighty Eagle si pro něj přiletí a rozmlání všechno co mu přijde do cesty.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.