Nemecký Telekom spustil predobjednávky iPhonu 5, Best Buy očakáva iPhone 5 v októbri

Nemecký Telekom spustil možnosť rezervácie budúcej generácie iPhonu. Informoval o tom Bloomberg, príčinou je očakávaný nedostatok telefónov. Záujemcovia o iPhone 5 dostanú exkluzívne kupóny, no názov ani informácie o zariadení im odhalené nebudú. Nakoľko Apple tají informácie o pripravovaných produktoch aj pred operátormi, je celkom možné, že spustenie rezervácií je postavené výlučne na kolujúcich špekuláciách a očakávaniach. Napriek tomu si však môžeme byť istí, že nový iPhone predstaví Apple už v najbližších týždňoch. Momentálne si však nikto netrúfa s istotou povedať, či pôjde o vylepšený, no predošlej verzii podobný iPhone 4S, alebo o úplne prerobený iPhone 5. S blížiacim sa uvedením iPhonu 5 počíta aj známy americký reťazec s elektronikou Best Buy. Informoval o tom aj svojich zamestnancov, ktorých v interných dokumentoch upozorňuje na spustenie predobjednávok na iPhone 5 v prvý októbrový týždeň. Zaujímavosťou najmä pre amerických zákazníkov je, že Best Buy očakáva, že iPhone 5 bude po AT&T a Verizone predávať už aj tretí americký mobilný operátor, Sprint. Best Buy však v dokumente upozorňuje, že dátumy sa môžu zmeniť.

Vyzerá to teda tak, že nový iPhone sa nezadržiteľne blíži, no vlastne nikto ešte nevie, čo prinesie. Vzhľadom na zaužívaný ročný produktový cyklus iPhonu, ktorý už bol prekročený, s novou generáciou počítajú aj mobilní operátori, ktorí sa podľa všetkého pripravujú na veľký záujem bez akýchkoľvek oficiálnych informácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.