Nedostatočné skladové zásoby a nové modely v inventári Applu naznačujú blížiacu sa aktualizáciu MacBookov Pro

MacBooky Pro boli aktualizované naposledy vo februári a vyzerá to tak, že pred vianočným obdobím ešte uvidíme ich vynovené verzie. Aspoň tak to vyzerá podľa najnovších správ, ktoré prináša server 9to5Mac. Skladové zásoby všetkých modelov MacBookov Pro sú totiž značne obmedzené. Okrem toho, v inventári Applu pribudli nové označenia modelov – v ponuke má byť jeden 13″ model, dva 15″ a jeden 17″. Podľa všetkého však nové verzie neprinesú väčšie zmeny, pôjde len o zvýšenie výkonu. Zmenu dizajnu tak môžeme očakávať najskôr budúci rok.

komentárov
  1. Uz som sa tesil ze dalsia generacia budu tie 15” macbooky s dizajnom Air..
    Taky tenky macbook Air 15”by som hned bral…Samozrejme vykon 15” a dizajn air by bolo super…

    0
    0
  2. Stále som si doteraz nekúpil MacBook Pro, lebo verím, že sa dočkám 3G modulu :-) ale ak ho do tohto modelu nedajú, nevadí, aj tak si ho už kúpim

    0
    0
  3. Ja len dufam, ze nova generacia so SB na buduci rok nebude mat vzhlad MBA. Resp. moze mat, ale chcem tam ethernet konektor a ak vyhodia opticku mechaniku, tak aspon 3(aj 4 by bodli)USB porty, inak MB u mna straca zmysel.
    Ak by sa zacali spoliehat na to ze ludia budu vsetko tlacit do oblaku, bol by to IMO dost znacny odlev pouzivatelov.

    0
    0
  4. dizajn aj keby nemenili to mi nevadi mne sa MBP paci ale je pravda ze keby HW aktualizovali raz za pol roka nebolo by to odveci, predsa len za rok konkurencia vychrli mnozstvo zaujimavych konfiguracii aj ked nie s MAC OS X

    0
    0
  5. Zmena dizajnu ? naco menit nieco co je dobre tak ako to je, dufam ze budu macbooky 13″ bez mechaniky a miesto toho tam daju viac baterky.

    0
    0
  6. Hurfo: USB3.0 pride v novych modeloch buduci rok s CPU Sandy Bridge…
    Inak cital som rozne “leaky” o novych modeloch buduci rok, ale neviem ci je to zbozne prianie ludi alebo naozaj, ale udajne nove macy by maly byt “klony” MBA… Mne tiez sucasny design MB Pro vyhovuje.
    Idelna kombinacia by bola SSD+HDD miesto optiky, vacsia bateria a +1 USB port, ale to je zasa moje zbozne priane :-D

    0
    0
  7. Pavel:
    …a na čo by to robili? Cenovo dostupnejšie máš air 11″, ktoré myslím, že viac než stačia na zoznámenie s OS X a navyše tam ešte máš 13″ air a pro. Pro je ako už názov napovedá PRO, tak asi nebude na zoznamovanie sa, ale skôr na náročnú prácu…

    mordechaj:
    ..čakaj :)
    …ja počkám na OS XI :)

    0
    0
  8. majdy já nemluvím o MacPro, nebo Mac Air, ale prostě udělat nějaký cenově přístupný 15″ model. Nevím, ale kolik mladých lidí má na 15″ notebook za 40 000,- ? :(

    0
    0
  9. Pavel: ani ja nehovorím o Mac Pro, ale o macbookoch pro. A ak sa smiem opýtať, prečo 15″? ,..máš predsa alternatívu v 13″ …je lacnejší a len o niečo menej výkonný a mladí ľudia si buď kúpia cenovo dostupnejší 13″ MBP, alebo MBA (ak chcú mac, ak nie, tak si kúpia PC notebook na ktorý určite mať budú).
    Proste nevidím dôvod kúpiť zbytočne “veľký a drahý” 15″ model na zoznámenie sa s OS X, keď na to kľudne stačí aj 11″ air a ten má priateľka a je to skvelá vec, výkonná a dá sa kúpiť aj za 800€ :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.