Náramky UP sú sklamaním, riaditeľ Jawbone ponúka možnosť vrátenia peňazí a zastavuje výrobu

Začiatkom novembra sme vás informovali o náramku UP od firmy Jawbone. Ten sľuboval revolúciu v zdravom životnom štýle – stačilo ho nosiť. Počas dňa zaznamenával prakticky všetko čo robíte, hlavne fyzickú aktivitu, a mal tak pomôcť skvalitniť váš život. Po spustení predaja ale nebol zákazníkmi veľmi dobre prijatý. Mnoho z prvých majiteľov je kvôli rôznym problémom sklamaných a najradšej by náramok vrátili. Riaditeľ Jawbone, Hosain Rahman, im vyšiel v ústrety a spoločnosť spustila možnosť vrátiť náramok bez uvedenia dôvodu.

Náramok už bol medzitým stiahnutý aj z obchodov väčšiny amerických distribútorov – Apple Online Store, Best Buy a AT&T. Spoločnosť údajne pracuje na náprave všetkých chýb a dočasne preto zastavila výrobu ďalších kusov. Nové objednávky začne príjmať až vtedy, keď sa podarí spomínané problémy odstrániť. Tí, ktorí sa rozhodnú náramok vrátiť, dostanú svoje peniaze späť, ostatní môžu očakávať aktualizácie.

komentárov
  1. Naramok ako novinka ma zaujal, ale kupu asi odlozim na neurcito, mozno sa im este podari vychytat “muchy”, ale na uvod to nezvladli a je mozne, ze naramok pojde do zabudnutia …. napriek tomu drzim palce

    0
    0
  2. Chcel som si ho zakupit lebo ma hrozne zaujal. Ale po tejto sprave som mierne sklamany ale aj rad ze som ho nekupil a nadaval by som. Dufam vychytaju muchy a pride kvalitny naramok ktory bude splnat tieto parametre. :)

    0
    0
  3. tak tomu říkám manažerský “přehmat” toto vypustit a poté stahoat, zastavit výrobu a znovu natom začít pracovat

    0
    0
  4. Je to od nich pekne gesto,ze uznali chyby a rozhodli sa zakaznikom vratit peniaze.Myslim si,ze zakaznici si to budu vazit a ak nabuduce to vychytaju tak isto si ho radi znovu kupia.

    0
    0
  5. no ja viem, ze ho uz mam zabaleny doma ako vianocny darcek cakajuci na otvorenie :D … takze ma clanok mierne zaskocil a som trochu v pomykove co od neho teda cakat :D

    0
    0
  6. Podla mna ak to budes chciet vratit a povies ze si zo SR ze naklady za ktore to posles spat su velke ze sa ti to neoplati tak ti podla mna vratia kesh a naramok ti ostane :)

    0
    0
  7. :D nooo to by slo mozno :D … kazdopadne ak ti nieco vracaju spat, tak ti to davaju osobne :D … a ja sa teraz v nejblizsich mesiacoch nechystam do statov :D a ak by aj tak by som ho bral so sebou :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.