Najväčší podiel na trhu majú Macy vo Švajčiarsku, USA až na treťom mieste

Pre mnohých prekvapivé výsledky priniesol nový prieskum, ktorý bol zostavený na vzorke informácií z návštev viac ako troch miliónov internetových stránok. Ak ste si mysleli, že najväčšej obľube sa Macy tešia v USA, mýlili ste sa. Najväčší podiel má Mac OS X vo Švajčiarsku, kde ho má až 17,61 % používateľov. Na druhom mieste sa umiestnilo Luxembursko, USA sú s podielom 15,36 % až na treťom mieste. Do prvej desiatky sa nedostali krajiny ako napríklad Veľká Británia, Franczúzsko alebo Japonsko.

Podiel Macov vo svete Ak sa na podiel Macov pozrieme z hľadiska svetových regiónov, situácia je trochu odlišná. Na prvom mieste je Severná Amerika, na druhom Austrália a Oceánia a prvú trojku uzatvára Európa. Najmenej Macov je v Južnej Amerike.

Podiel Macov vo svete

Na rozdiel od úspešných produktov ako iPod, iPhone a iPad sú Macy stále v pozadí úspešnejšieho Windowsu od Microsoftu, avšak Macy sa tešia stále stúpajúcej obľúbenosti aj vďaka spomínaným produktom.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.