Microsoft zvažuje predaj kancelárskej sady Office v Mac App Store

Zatiaľ čo o tom, že kancelárska sada iWork od Apple bude dostupná v Mac App Store, sme vedeli ešte pred jeho spustením, o rozšírenejšej sade od Microsoftu, Office for Mac, zatiaľ neboli dostupné žiadne informácie. Vďaka tempu, s akým sa Mac App Store rozbieha, prichádza so svojim vyjadrením aj Microsoft. Podľa Amandy Lefebvre softvérový gigant túto možnosť zvažuje. Zároveň však dodáva, že Office for Mac je distriubovaný mnohými spôsobmi a je k dispozícii aj bezplatná verzia na 30 dní, a preto konečné slovo o dostupnosti Office pre Mac v Mac App Store zatiaľ nepadlo. S najväčšou pravdepodobnosťou je to ale len otázka času.

Office pre Mac 2011
komentárov
  1. iwork nie je zlý soft., myslím že 95 % ľúdí ani zďaleka nevyužije jeho možnosti, problém skôr vidím že numbers nie je dosť kompatibilný s excelom – ktorý používa vačšina ľudí z dostupných kancelárskych soft.

    0
    0
  2. Myslím, že Microsoftu se hlavně příčí licence, tedy že daný produkt můžete instalovat až na 5 počítačů zároveň. Ale samozřejmě už moc nekouká na to, že by si díky App Store Office koupilo více lidí než retail verzi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.