Majitelia Apple TV majú konečne k dispozícii aktualizáciu 4.4.2, ktorá rieši problémy predošlých aktualizácií

Minulý týždeň mal Apple značné problémy s tým, aby vydal softvérovú aktualizáciu na verziu 4.4.1 bez toho, aby priniesol ešte závažnejšie problémy. Objavilo sa niekoľko verzií tejto aktualizácie, ktoré boli v zápätí stiahnuté. Apple nakoniec vyriešil situáciu tým, že teraz vydáva verziu 4.4.2. Dúfajme, že tá už neznemožní používanie Apple TV. Pred jej inštaláciou je však podľa oficiálnych inštrukcií potrebné pred aktualizáciou z verzie 4.4 alebo 4.4.1 resetovať všetky nastavenia. To znamená, že po úspešnom nainštalovaní softvéru 4.4.2 budete musieť na Apple TV nastavovať všetko odznova. Apple sa za tieto nepríjemnosti ospravedlňuje. Ostáva už len dúfať, že sa v budúcnosti nebudú opakovať.

komentáre
  1. ceny filmov sa môžu zdať vysoké, ale v porovnaní s bluray filmami, ktoré sa pohybujú okolo 20-25E si myslím že to nie je až také strašné. a nikam nemusím chodiť kupovať/požičiavať si fimy, je to dokonca lacnejšie než kino, s tým že je to obmedzené na dosť dlhú dobu ,,vypožičania,, . Som rád že môžem konečne používať slovenský účet na apple tv

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.