MagicWand – spojte vašu Apple klávesnicu s Magic Trackpadom

Firma TwelveSouth prišla s praktickým riešením pre všetkých, ktorí používajú Apple klávesnicu s Magic Trackpadom a chceli by tieto periférie spojiť do jednej. Vďaka ich príslušenstvu zvanému Magic Wand je to možné. Klávesnica a Magic Trackpad s ním tvoria jednu perifériu, ktorá je obzvlášť praktická napríklad vtedy, keď používate toto riešenie v kombinácii s počítačom Mac mini pripojeným k televízoru. Magic Wand stojí 29,99 USD a kúpiť ho môžete tu.

Magic Wand Keyboard Trackpad

V pokračovaní článku nájdete video, ktoré ukazuje montáž a používanie Magic Wand.

komentárov
  1. Jsem čekal, že by s něčím takovým přišel spíš apple – all in one device. vůbec nevím, proč to jsou dvě zařízení, když mají stejný design a jsou jako dělané na spojení.

    0
    0
  2. Pre niekoho užitočná vecička … ešte tak zraziť cenu na 99 centov (predpokladám, že výrobné náklady sú ešte nižšie) :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.