Logitech predstavil nové príslušenstvo pre iPad – puzdro a stojan s klávesnicou a bezdrôtový reproduktor

Ak vám nevyhovuje príslušenstvo ponúkané Applom, existujú aj ďalší výrobcovia doplnkov pre váš iPad. Jedným z nich je obľúbený Logitech, ktorý predstavil tri nové produkty zamerané na iPad. Prvým je Tablet Keyboard for iPad – prináša kombináciu klávesnice a stojanu pre iPad (k dispozícii je aj verzia pre Android tablety). S iPadom sa klávesnica spája bezdrôtovo cez Bluetooth, a tak nemusí byť v jeho bezprostrednej blízkosti. Cena bola stanovená na 69,99 USD.

Doplnky pre iPad

Zdroj: 9to5Mac

Logitech Wireless Speaker bude výborným doplnkom na cesty pre tých, ktorým nestačí počúvať hudbu z iPadu cez slúchadlá. K iPadu sa pripája bezdrôtovo cez Bluetooth a na jedno nabitie vydrží až 10 hodín. Cena bola stanovená na 99,99 USD.

Ďalšia novinka, Keyboard Case for iPad 2, bola vyvinutá v spolupráci so známym výrobcom fólií a ďalšieho príslušenstva nielen pre iOS zariadenia, firmou ZAGG. Ide o ochranné puzdro s klávesnicou, ktorá sa rovnako ako ostatné doplnky pripája cez Bluetooth a vydrží približne 10 hodín. Za Keyboard Case for iPad 2 zaplatíte 99,99 USD.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť