Koncom leta budú možno k dispozícii až tri úrovne iPhonu, v ponuke ostane aj iPhone 4 a iPhone 3GS

Podľa „neuveriteľne solídneho zdroja“ stránok Boy Genius Report (BGR) Apple skutočne plánuje tento rok uviesť do svojej ponuky lacnejší iPhone. Bude k dispozícii bez zmluvy, prípadne s predplatenou kartou, a jeho cena sa nevyšplhá vyššie ako 350 USD. Nie je však vôbec vylúčené, že pôjde o iPhone 3GS, a nie nejaký ďalší nový model. Popri ňom ale Apple uvedie aj iPhone 5 alebo iPhone 4S. Aj keď rôzne zdroje naznačovali radikálne zmenený dizajn, Apple si už po afére s iPhonom 4 určite dáva veľký pozor na to, aby žiadne tajné informácie neunikli. To čo unikne o dizajne budúceho iPhonu tak môže byť presne to, čo si Apple želá. iPhone 5/4S by mal byť predstavený koncom leta.

iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S/5 → ponuka Applu na konci leta? Zdroj: BGR

Ďalšou zaujímavou informáciou, o ktorej sa veľmi nehovorilo je, že v ponuke ostane aj iPhone 4. Apple by tak konečne mal kompletnú ponuku v nižšom, strednom a vyššom segmente. iPhone 3GS, iPhone 4 a iPhone 5 – takáto ponuka by zrejme nepôsobila najlepšie, a tak je logickou alternatívou, že Apple predstaví namiesto úplne nového iPhonu 5 len vylepšený iPhone 4S.

Čo si o týchto „solídnych“ špekuláciách myslíte vy? Rozšíri Apple ponuku svojich telefónov?

komentáre
  1. Ja osobne by som zobral nieco ako iPhone shuffle alebo nano. Skratka telefon za par korun na volanie a pocuvanie hudby. Problem by ale bol, ze by zasiahli okrem iPhone trhu aj iPod ponuku. A to nespravia.

    Najrealnejsie je, ze pride iPhone 4S, bude mat lepsi fotak, novy iOS s mnozstvom ficur a mozno nejaka ledka ako bonus, spolu s upgradom vykonu a vydrze baterky (na vyssi vykon) to bude stacit na rok :) Tym si apple zabezpeci vacsi BOOM ked vydaju iPhone5 (resp.6, podla toho ako nazvu 4S), ktory bude uz mat nejaku extra novu technologiu (solarne dobijanie?).

    Tot moje vestby na rok 2011/2012

    0
    0
  2. Podľa mňa bude len vylepseny iphone 4S. do iPhone4 investoval vela aby bol zakratko nahradeny 5kou. 5 by mala priniest novy design+nejaku specialitku a to si myslim bude az buduci rok.

    tento rok sa bude niest v znameni iPad2 co sa tyka inovacii v design a celkovo. Ostatne veci budu len vylepsovane.

    a myslim si ze lacnejsi iPhone (teda nejaky novy osekany) je hlupost. Jedine ak by dokazal iP3GS vyrabat lacnejsie a dalej by ho teda ponukal ako lacnejsiu alternativu.
    No naco by to robili ked ich filozofia jedneho poriadneho produktu tak dobre funguje. Lepsie ako filozofie inych o niekolkych poloproduktoch, ktory ma kazdy nieco ine. Resp. kazdemu z nich nieco ine chyba.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.