Je toto iPhone 5? Pozrite sa na uniknutú “špiónsku” fotografiu

Predstavenie iPhonu 5 je predo dvermi, a tak nie je ničím zvláštnym, že sa na internet začína dostávať stále viac špekulácií a dohadov. Jednou z najnovších je nižšie uvedená fotografia, na ktorej má byť údajne práve iPhone 5 odfotený v kancelárii francúzskeho mobilného operátora. Podľa autora mali na prezretie telefónu len dve minúty a aj to stačilo na to, aby mal po testovaní pocit, že je iPhone 4 veľmi pomalý (v porovnaní s novinkou). Okrem zvýšeného výkonu je aj tenší, odhaduje sa hrúbka približne 7 milimetrov.

Je to iPhone 5 alebo len čínska napodobnenina? To by sme sa mali dozvedieť už čoskoro. Zdroj: BGR

komentárov
  1. ako uz na inych serveroch niekto podotkol, obrazok je flipnuty – tlacitka ma iphone na opacnej strane. Inak vyzera autenticky.

    0
    0
  2. No podľa toho, že displej je čitateľný aj z takého uhla, by som povedal, že toto čínsky produkt nebude…ale ktovie :)

    0
    0
  3. nevyzerá zle, upgradovana 4, ale nemal by sa sťenšovať, ako to bolo písané pri obaloch v Číne ? A ovládanie zvuku sa tiež malo presunúť.

    0
    0
  4. Podla GUI to vyzera ako iOS, cinske fake maju svoj komunisticky “OS”… Mozno sa mylim a sikmaci ho uz domakali na obraz iOS – teda obsahuje uz aj iBooks, kde su diela Marxa, Engelsa, Lenina, Mao Ce-Tunga a Cervena Karkulka…

    0
    0
  5. oni neriesia rozkockovane prsty … ale zahadu preco v oblasti mobilu ma fotka viac pixelov … :D :D .. tiez uz som chcel podotknut ze ci su fakt taky sprosty … (kedze zjavne autor rozmazal vse “identifikovatelne”) :))

    0
    0
  6. Je to fake, proporcie na tej foto nesedia, otvor mikrofonu, je dispozicne zle umiestneny, pod nim a hornym okrajom je velka medzera, Zatial co dolny okraj je natlaceny az k tlacitku. Stavova lista na display je nerealne siroka. Cidlo senzoru naviac na fotke prekryva okraj repra…. A to som sa ani. Poriadne nezameral na dalsie podrobnosti. Dost amatersky sfusovana fotka vo photoshope

    0
    0
  7. No to ako s Iphone 4 všetci naň nadávali že ako vyzerá a kolko ludí si ho kúpilo čiže keby toto bol aj ten pravý tak určite sa sneho všetci pototo veď APPLE :D

    0
    0
  8. boze… zaseraz to iste.
    nieco unikne, vsetci sa dusuju, ako je to viditelne fake a k tomu este aj taky “nechutny”… a potom ak sa ukaze, ze je to pravy iphone 4s/5, vsetci popadaju na rit z toho, ake je to cele vlastne dokonale >_< potom ze sa hovori o "apple ovciach", ani sa necudujem... podla mna, ak je to skutocny novy iphone... a nafoti sa rovnako starostlivo, ako to apple vzdy robi, bude to vyzerat velmi dobre a ludia budu znovu saliet...

    0
    0
  9. gabosh … ak si si nevsimol tak ten 10uyo .. zanechal skrity podtext .. potreboval sa pochvalit 2tis. € mesacnym zarobkom .. (krasne je to citatelne stylizaciou jeho textu ) … :))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.