iPhone 5 sa začne vyrábať najskôr v septembri, potvrdzujú to výrobcovia kľúčových komponentov

V súlade s predošlými dohadmi prichádza správa od analytikov z Avia Securities, podľa ktorých sa iPhone 5 začne vyrábať najskôr v septembri 2011. K zákazníkom by sa potom už tento rok s najväčšou pravdepodobnosťou nedostal, isté nie sú ani prvé mesiace roku 2012. Zdrojom týchto správ sú vyjadrenia výrobcov kľúčových komponentov iPhonu 5, bez ktorých sa iPhone 5 vyrábať nemôže. Zdá sa, že tento rok Apple po prvý raz naruší tradičný cyklus predstavovania nových iPhonov, ktoré prebiehalo v lete. Onedlho by sa však na trh mala konečne dostať biela verzia iPhonu 4, ktorá síce bola predstavená naraz s čiernym modelom, no k zákazníkom sa do dnešného dňa nedostala. Údajne je to kvôli problémom s prepúšťaním svetla, ktoré oslabovalo výkon fotoaparátu.

Steve Jobs s bielym iPhonom 4

Dostane sa biely iPhone 4 s 10 mesačným oneskorením konečne k zákazníkom? (Foto kredit: obamapacman.com

komentárov
  1. iPhone 4 W je na svete, bude ohlaseny ala 3G alebo GS, bude rozsireny o par GB a uvolneny s novym iOS s nejakymi srandami aby mali o com hovorit a v dalsom roku spravia megaboom so solarnym iPhonom 5 s vydrzov forever :)

    Kto sa som mnou stavi?

    0
    0
  2. kludne aj ja … hoci by som nejaku mesacnu vydrz bral radsej jak nejaky fullhd video , xenon blesk a fm radio , tak si myslim ze sa tak vydrze nikdy nedockame :-/

    0
    0
  3. ja uz pockam 4 uz kupovat nebudem, chcem tam viac pamati a ta vydrz by samozrejme potesila keby s tym uz konecne nieco spravili. Maju zopar mesiacov navyse tak nech zamakaju na tom. :).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.