iPad 2 je podľa Consumer Reports najlepším dostupným tabletom

Consumer Reports sú najmä v USA veľmi dôležitým zdrojom informácií pred nákupom nových produktov. Okrem samotných recenzií vytvárajú aj rebríčky, kde jednoducho nájdete víťazov jednotlivých kategórií. Často spomínali v čase, kedy vo svojich hodnoteniach uviedli, že nemôžu odporúčiť iPhone 4 kvôli problémom so signálom napriek tomu, že spriemerovaným hodnotením jednotlivých kategórí bol podľa nich aj tak najlepším smartfónom. Našťastie pre Apple, iPad ani iPad 2 žiadne problémy s poklesom intenzity signálu nemá. Vďaka tomu je iPad 2 na prvom mieste a Consumer Reports ho odporúčajú. iPad 2 s 3G (32 GB) exceloval v takmer každej kategórii a je preto jasným víťazom. Na druhom mieste sa umiestnila prvá generácia iPadu spolu s tabletom Motorola Xoom. Aj keď sú hodnoteniami približne na rovnakej úrovni, je medzi nimi zásadný rozdiel v cenách testovaných modelov – 580 USD za iPad a 800 USD za Motorola Xoom. Oproti iPadu 2 zaostával tablet od Motoroly najmä v oblasti jednoduchosti používania a prenosnosti.

Motorola a Apple však neboli jediné značky tabletov, ktoré Consumer Reports testovali a umiestnili do svojich hodnotení. Nechýbajú tak ani modely od Archosu, Dellu alebo Samsungu. Zároveň však zákazníkov upozorňujú, že šetriť sa nevyplatí. Tablety za menej ako 300 USD boli v najlepších prípadoch ohodnotené ako „priemerné“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.