iOS 4.3.1 je dostupný, CDMA iPhone stále vynechaný

Spoločnosť Apple dnes posunula systém iOS na verziu 4.3.1. Predchád­zajúcu verziu, ktorá niesla číslo 4.3, sprístupnila firma 9. marca a priniesla niekoľko zaujímavých funkcií, napríklad Personal hotspot či Home sharing. V tomto treťostupňovom update Apple zas prináša malé vylepšenia a opravuje niekoľko chýb.

iOS 4.3.1 iTunesAktualizácia odstraňuje grafický problém, ktorý sa vyskytoval na iPode touch štvrtej generácie a chybu, ktorá sa niekedy prejavovala blikajúcim obrazom po pripojení iOS zariadenia na televíziu cez nový Apple Digital AV Adapter. V zozname zmien verzie 4.3.1 je aj lepšie pripájanie sa na sieť a firemné servery.

iOS 4.3.1 si môžete stiahnuť z iTunes a nahrať na iPhone, iPod a iPad. Dostupný je systém pre majiteľov zariadení posledných dvoch generácii — iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 3. a 4. generácie, iPad 1 a iPad 2. Rovnako ako predchádzajúca aktualizácia, aj táto je dostupná len pre GSM variant iPhonu 4 a nie pre jeho CDMA verziu, ktorú predáva americký operátor Verizon.

Foto: TUAW

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.