Hudobné vydavateľstvá sa v otázke Cloud predaja hudby spoliehajú na Apple

O Cloud službe od Apple, ktorá by umožňovala online ukladanie multimédií, vďaka čomu by ste k nim mali prístup odkiaľkoľvek, kde máte internet a nebolo by nutné ich sťahovanie, sa hovorí už pomerne dlho. Aj keď niet pochybností o tom, že Apple na nej skutočne pracuje, konkurencia nechcela zmeškať vlak a stihla spustiť Cloud služby ešte s predstihom. Ani Amazon, ani Google však neboli úspešní v uzatváraní zmlúv s hudobnými vydavateľstvami, presnejšie neboli ochotní súhlasiť s ich podmienkami. Štyri hlavné hudobné vydavateľstvá sa preto údajne spoliehajú na to, že práve Apple bude firmou, ktorá predstaví Cloud službu aj s ponukou ich hudby. Amazon a Google potom pravdepodobne po vzore Applu taktiež uzavrú podobné dohody.

Cloud služby pre ukladanie multimédií by mohol Apple predstaviť už onedlho na WWDC 2011. Kým sa tak stane, konkurencia zrejme plnohodnotné riešenie neponúkne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.